bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма педагогічної майстерності та досягнень вчителів шкіл Євразії та Південної Азії
13.04.2016

Програма педагогічної майстерності та досягнень вчителів шкіл Євразії та Південної Азії (ТEA) є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. Програма надає унікальну можливість вчителям загальноосвітніх шкіл Євразії та Південної Азії поглибити компетентність у предметах, які вони викладають, покращити навички викладання, дізнатись більше про США.

Учасники програми відвідають Сполучені Штати Америки весною та в осени 2017 року, щоб взяти участь у 6-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з американських університетів. 

Програма покриває візову підтримку (віза J-1), оплату подорожі з місць проживання учасників до приймаючого університету в США, університетську тренінгову програму, ознайомчу сесію у Вашингтоні, медичне страхування на випадок хвороби або нещасного випадку, невеличку стипендію, проживання (як правило разом з іншими учасниками програми) та харчування, книги, можливість взяти участь у конкурсі грантів для подальших програм в Україні.

Анкету он-лайн можна знайти: https://oas.irex.org/tea  або звернутися за такою адресою: [email protected]

Кінцевий термін подання анкети: 15 квітня 2016. 

Деталі знаходяться у додатку.

Контакти

Коментарі

Вікторія Талашкевич   2929 днів тому   #  

Чудово! Розсилка прийшла 16-го квітня, а дедлайн був 15-го квітня - чудеса оперативності :-(

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2928 днів тому   #  

Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Помилка зумовлена тимчасовими технічними негараздами, над виправленнями яких вже працюють. Дякуємо, що користуєтесь порталом ГУРТ.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.