bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шість грантів для збільшення фінансових ресурсів вашої організації
02.02.2016

Запропоновані актуальні можливості фінансування допоможуть залучити кошти неурядовим організаціям, комерційним неурядовим організаціям та навіть соціальним стартапам. 

Проект «Без Кордонів» громадської організації «Центр Соціальна Дія» оголошує конкурс малих грантів для неурядових організацій та ініціатив, що працюють з вимушеними переселенцями / ками. Мета конкурсу малих грантів: допомога в роботі, організаційному розвитку і вибудовуванні взаємних зв'язків між неурядовими організаціями та ініціативами, які працюють з внутрішньо переміщеними особами (ВПО), і, як наслідок, поліпшення ситуації з захистом ВПО у цих регіонах. Географія проекту: пріоритетними є Запорізька, Харківська, а також вільні частини Донецької та Луганської областей. Приймаються також заявки від учасників з інших регіонів України. Розміри фінансування: 10 000 - 75 000 гривень. Дедлайн - 15 лютого 2016 року. Детальніше - тут.

Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії», що реалізується Deloitte Consulting LLP, оголошує конкурс з попереднім поданням концепцій на отримання гранту «Подолання стигми та дискримінації, підвищення гендерної чутливості для розширення доступу представників уразливих груп до ВІЛ послуг». Метою проекту є впровадження заходів з подолання стигми та дискримінації стосовно уразливих до ВІЛ-груп населення з боку надавачів послуг та підвищення гендерної чутливості місцевих громад. Географічне спрямування Проекту: м. Київ, Дніпропетровська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Херсонська та Черкаська області. Заявники можуть подавати концепції з охопленням кількох регіонів (за бажанням). Максимальний розмір фінансування – 50 000 доларів. Дедлайн - 10:00, 17 лютого 2016 року. Детальніше - тут.

Програма Demo Environment Sida надає гранти неприбутковим організаціям, академічним установам, фондам та бізнес структурам. Грантова програма має на меті сприяти сталому розвитку та зменшенню рівня бідності завдяки активізації партнерських відносин та поширенню знань про інновативні технологічні рішення. Заявники можуть можуть брати участь у двох грантових конкурсах у межах програми: Planning Grants - максимальний бюджет - 350,000 шведських крон – дедлайн: 18 березня 2016 рокуDemonstration Project Grants – від 500,000 to 1,800,000 шведських крон –  дедлайн - 19 лютого 2016 року). Детальніше - тут

Інноваційний фонд ЮНІСЕФ запрошує висловити зацікавленість у фінансуванні проектів, які завдяки новітнім технологіям сприятимуть покращенню життя дітей та молоді у країнах, що розвиваються. До участі у конкурсі запрошуються підприємства-стартапи. Перевага надається технологіям open-source. Максимальний розмір фінансування - 100 тисяч доларів. Дедлайн - 26 лютого 2016 року. Детальніше - тут.

BEARRTrust оголошує про відкриття програми малих грантів на 2016-й рік та запрошує НУО та інші організації до подання заявок проектів, що підтримують навчання (розвиток навичок) біженців та внутнішньо переміщених осіб. Програма малих грантів 2016 року спрямована на підтримку обміну досвідом та знаннями між некомерційними організаціями, що мають відповідні цілі; більш широкого розповсюдження найкращих практик; покращення співпраці та координації серед некомерційних та інших організацій, що працюють з цільовими групами; підвищення рівня обізнаності та залучення громадських організацій до вирішення окремих проблем. Максимальний розмір фінансування - 3000 фунтів стерлінгівДедлайн: 1 березня 2016 рокуДетальніше – тут.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) запрошує подавати заявки на участь у грантовому конкурсі «Децентралізація сприяє більшій результативності та ефективності» (DOBRE). Метою проекту є сприяння органам місцевого самоврядування ефективніше управляти ресурсами та послугами, які відповідають засадам демократії, а також допомога у створенні умов для сталого розвитку громад. Максимальний розмір фінансування – 50 млн доларів США. Дедлайн - 7 березня 2016 року. Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

дмитрий иванов   2986 днів тому   #  

Після реформи децентралізації об’єднана громада сама вирішуватиме, управлятиме, будуватиме своє майбутнє:
http://shackijkraj.com/intervu/sergej-sidoruk-posle-reformy-decentralizacii-obedi.html

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.