bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти для громадських організації з Києва, Київської та Житомирської областей
26.08.2015

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнерів-виконавців проекту, спрямованому на розвиток професійних навичок, саймозайнятості та дрібного підприємництва серед населення, постраждалого внаслідок конфлікту на сході України та в Криму.

МOM запрошує НУО з Києва, Київської та Житомирської областей подавати проектні пропозиції та бюджети до них на тему професійного орієнтування, самозайнятості та мікропідприємництва для внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців, а також посттренінгове супроводження таких осіб у процесі працевлаштування, започаткування власної самозайнятості, чи розвитку власного бізнесу. Остаточний відбір учасників залежатиме від наявності необхідного фінансування.

Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про тренінги та посттренінгове супроводження. Бюджет пропозиції має подаватися у доларах США.

Партнери-виконавці обиратимуться відповідно до процедур відбору за принципами якості/вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

Частина I. Інструкції партнерам-виконавцям.

Частина II-III.  Форма проектної заявки НУО.

Частина IV. Технічне завдання.

Частина V. Шаблон Угоди.

Проектні заявки мають бути доставлені власноруч або поштою за наступною адресою:  Представництво МОМ в Україні, вул. Михайлівська,  8, м. Київ, 01001, Україна не пізніше ніж 11:00, 31 серпня 2015 р. Також необхідно обов’язково (!) надіслати електронну версію заявки за адресою: [email protected]. Заявки, надані пізніше цього терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою та в темі електронного повідомлення необхідно чітко позначити: UA1-2015-836 та тематику проекту (професійне орієнтування, розвиток самозайнятості та мікропідприємництва) та адресувати конверт до Відділу закупівель Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні. 

Довідки за е-поштою: [email protected]. В темі електронного листа щодо отримання довідки має бути зазначено наступне:  Питання за запитом пропозицій UA1-2015-836, для Віктора Фурсова.

Процес відбору партнерів-виконавців проекту буде включати особисту зустріч з персоналом організації у представництві МОМ у період з 1 по 3 вересня 2015 року.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору й відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед партнерами-виконавцями.

Детальніше про грант - тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.