bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма журналістських візитів до Польщі для українських журналістів та блогерів
04.03.2015

Польська недержавна організація Inicjatywa Wolna Bałoruś (Варшава, Польща), Центр інформаційних досліджень та ресурсних послуг «Меридіан» (Львів, Україна) та ЛМГО «Інститут політичних технологій» (Львів, Україна) оголошують відкритий конкурс на участь у Програмі журналістських візитів до Польщі для журналістів та блогерів місцевих ЗМІ з центральних, східних та південних областей України.

До участі у конкурсі можуть подаватися журналісти та блогери місцевих українських ЗМІ із  Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської областей України і м. Києва.

За результатами конкурсу буде сформовано три групи по 15 осіб, кожна з яких матиме унікальну нагоду упродовж 6-денної поїздки до Варшави взяти участь в інформаційних семінарах з проблематики реформи місцевого самоврядування у Польщі та в Україні, тренінгах і майстер-класах з локальної та громадської журналістики, відвідати редакції важливих локальних ЗМІ та польських медіа організацій, зокрема заплановано відвідування редакції незалежного білоруського телеканалу Belsat TV, а також безпосередньо ознайомитись з роботою польських органів місцевого самоврядування.

Організатори покривають учасникам Програми журналістських візитів витрати на оформлення віз, страхування, проїзд, проживання і забезпечують переклад на українську мову під час лекцій, семінарів і офіційних зустрічей у Польщі.

Терміни навчальних візитів для груп українських журналістів та блогерів:

04.05 – 12.05. 2015 р.

25.05 – 02.06. 2015 р.

22.06 – 30.06. 2015 р.

Вимоги до кандидатів

Заявки на участь у Програмі журналістських візитів до Польщі можуть подавати лише журналісти та блогери, які проживають та працюють у вказаних вище областях України, а також у місті Києві.

Обов’язкові формальні вимоги:

-          вік: до 35 років;

-          для журналістів: робота у місцевих ЗМІ;

-          для блогерів: представлення ресурсів власної блогосфери;

-          дійсний закордонний паспорт.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Анкету (додається) та надіслати її з усіма необхідними додатками на адресу [email protected] з копією на адресу [email protected].

Останній термін оголошення – 20 березня 2015 року.

За додатковою інформацією Ви можете звернутися до координаторів проекту в Україні за адресою: [email protected], по телефону: (050) 5192006  або (066) 9059932.

Сторінка Програми в Інтернеті: https://ukrjournalism.wordpress.com/

***

Журналістські візити проводяться в рамках проекту «Українська Школа Журналістики», який реалізовує Inicjatywa Wolna Bałoruś (Варшава) у співпраці з українськими партнерами Центром інформаційних досліджень та ресурсних послуг «Меридіан» (Львів) та ЛМГО «Інститут політичних технологій» (Львів) за фінансової підтримки Польсько-Канадської програми підтримки демократії Фундації Міжнародної Солідарності.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.