bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс «Мультимедійна журналістика» від Ukrainian Media E-School
26.01.2015

Мультимедійна журналістика -  це інноваційна  навчальна програма, яка забезпечить своїм випускникам здатність ефективно якісно створювати журналістські матеріали для різних  медіа платформ та у власних ЗМІ (блогах, соціальних мережах).

Програма складається з 4-х модулів: «Ефективне дослідження», «Мультимедійна, журналістика», «Журналістика даних», «Персональний бренд».

Загальна тривалість курсу - 5 місяців.

У перший рік роботи Ukrainian Media E-School Deutsche Welle Akademie надає можливість отримати навчання безкоштовно. Учасник сплачує лише проїзд та проживання під час аудиторних сесій в Києві.

Окрім повного пакету навчання (відвідування усіх тренінгів, дистанційна фаза та розгорнуті фідбеки від тренерів), усі бажаючі можуть придбати  онлайн пакет Ukrainian Media E-School, до якого входять усі матеріали курсу, а також  доступ до трансляції тренінгів. Вартість онлайн пакету - 1980 гривень.

Взяти учать у конкурсі на отримання стипендії можна надіславши заповнену аплікаційну форму до 5 лютого 2015 р. Відбір стипендіатів відбуватиметься на конкурсній основі за результатами анкет. Ті, хто не буде відібраний для отримання безкоштовного навчання, зможе претендувати на отримання місця на курсі з частковою оплатою.

Розробкою концепції школи займались провідні експерти галузі з України спільно з німецькими колегами з Deutsche Welle Akademie. Ukrainian Media E-School буде побудована за зразком німецької школи і діятиме за принципом blended learning - змішане навчання, 15-20% часу складатиме аудиторне навчання, а 80% - дистанційне. Такий формат - оптимальний для медіа фахівців, які працюють у регіонах і не завжди можуть приїхати у Київ на навчання. Програма передбачає чотири модулі, перед кожним з них проводитиметься дводенний семінар, після нього упродовж семи тижнів учасники програми матимуть інтенсивний курс з практичними завданнями, онлайн-лекціями, вебінарами, контрольними роботами. Навчання курсу медіа-менеджмент розпочнеться у серпні.

Після завершення курсу учасники отримують сертифікат Школи за підписом організаторів з НАМу та Deutsche Welle Akademie.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Євгенії Зимовець, тел. + 380 44 289 25 99 e-mail: [email protected]

Завантажити аплікаційну форму можна за посиланням 

Контакти

  • Євгенії Зимовець
  • тел. + 380 44 289 25 99
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.