bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Життя європейців, життя українців: лекція-гра» від Представництва ЄС у Чернівцях
08.12.2014

11-12 грудня 2014 року делегація Представництва ЄС в Україні відвідає Чернівці з офіційним візитом. В рамках візиту дипломати ЄС зустрінуться з представниками міської влади, обласної державної адміністрації, громадського сектору, журналістами, студентами, активістами Чернівецького інформаційного центру ЄС та євроклубів міста. Також для усіх зацікавлених європейською тематикою громадян Представництво ЄС організує інтерактивну ігрову лекцію «Життя європейців, життя українців».

11 грудня о 22.00 запрошуємо до перегляду програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці», під час якої делегація Представництва ЄС у пряму ефірі обговорюватиме сучасний стан та перспективи відносин між Україною та Європейським Союзом.

12 грудня о 10.00 в конференц-залі готелю «Буковина» (вул. Головна, 141) відбудеться лекція-гра «Життя європейців, життя українців». Захід проходитиме в форматі «теорія-практика», коли учасники прослухають лекційний матеріал щодо ключових цінностей та стандартів життя європейців, а потім на практиці зможуть запропонувати свої ідеї для їх впровадження в Україні.

До участі запрошуються громадські активісти, журналісти, студенти, учасники євроклубів та всі, кому цікава тема європейського майбутнього в Україні. Також, до гри приєднаються учасники Школи європейських студій («EU Study Days»), яка проходить 10-14 грудня 2014 року в Чернівцяхза підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ.

Усі охочі запрошуються на:

Що? «Життя європейців, життя українців: лекція-гра»

Коли? 12 грудня 2014 р., 10.00 – 12.00   

Де? Конференц-зала готелю «Буковина», вул. Головна, 141, м. Чернівці

Чому? Учасники заходу матимуть змогу:

  • Поспілкуватись з делегацією Представництва ЄС в Україні;
  • Дізнатись більше про життя європейців;
  • Зрозуміти, що конкретно необхідно змінити в Україні, щоб життя її громадян стало схожим до життя середньостатистичного європейця;
  • Запропонувати свої ідеї для розвитку різних сфер життя українців;
  • Знайти однодумців, які підтримують ідею євроінтеграції України та необхідних реформ.

Візит та заплановані заходи відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року в різних містах України. Мета кампанії – пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.