bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів»
22.10.2014

В рамках проекту «Місцеві бюджети під контроль громад» за підтримки NED (м. Вашингтон, США) оголошує конкурс мікрогрантів:

Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів м. Миколаєва та Миколаївської області

Мета проектуПідвищення спроможності до солідарних дії об’єднань громадян з приватними підприємцями, представниками місцевих бізнес - структур по контролю ефективності та прозорості місцевих бюджетів, просуванню дієвих механізмів підзвітності органів місцевого самоврядування та державної влади в використанні бюджетних коштів.

Цілі конкурсу.

  • Підвищення обізнаності городян щодо бюджетного процесу місцевого рівня, та дієвих методів контролю ефективності виконання місцевих бюджетних/цільових програм.
  • Підвищення обізнаності городян щодо механізмів поточного контролю використання бюджетних коштів через процедури тендерних закупівель.
  • Просування дієвих механізмів, що забезпечують прозорість та ефективність бюджетного процесу, та підзвітність використання бюджетних коштів, на місцевому та обласному рівнях.
  • Формування сталих партнерств за участю об’єднань громадян та місцевого бізнесу, що започатковують компанію по вирішенню проблеми відповідно до спільного плану солідарних дій.
  • Відпрацювання методів залучення городян до заходів компанії з просування дієвих механізмів, що забезпечують контроль використання бюджетний коштів на місцевому та обласному рівнях.

 Географія конкурсу: м. Миколаїв Миколаївської області. 

До участі в конкурсі запрошуються партнерства за участю об’єднань  громадян (органи самоорганізації населення, громадські організації, благодійні фонди з ознакою неприбутковості 0004, 0005, 0006, 0011) та представників місцевого бізнесу (приватних підприємців або малих /середніх підприємств).

 Термін подачі заявок: 26 січня 2015 рФорма заявки на конкурс.

Тривалість реалізації проекту: не більше 5 місяців. Розмір гранту: $1000 - $ 1200/

 Оголошення  результатів: 10 лютого 2015 р.

Також запрошуємо потенційних грантерів прийняти участь в тренінгу«Методи контролю місцевих бюджетів», який допоможе розібратись в бюджетному процесі місцевого рівня та підготувати якісну заявку на грантовий конкурс . Анкета потенційного учасникатренінгу.

Дата тренінгуу м Миколаєві: 16-17-18 грудня 2014 р.

Організатори компенсують харчування, забезпечують унікальними роздатковими матеріалами, зокрема посібником «Місцеві бюджети «людяною мовою»».

Анкети потенційних учасників тренінгів приймаються в офісі ФРММ до 10 грудня 2014 р. з 10-00 до 17 -00:

- в друкованому вигляді в офісі ФРММ (вул. Севастопольська 15/3. м Миколаїв. 54017)

- в електронній формі на Е-mail: [email protected] або  [email protected].

Контакти

  • (0512)47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.