bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти для жителів, що бажають створити ОСББ в Луцьку
23.07.2014

 «Створення ОСББ – один із пріоритетних напрямів діяльності Луцької міської ради в напрямі реформування житлово-комунального господарства» - цей вислів не рідко доводиться чути від чиновників. Та як досягти того, щоб у рік створювались не 15, а 100 об’єднань, або ж того, щоб люди зрозуміли, що лише від них залежить комфорт їхнього проживання?

Допомагатиме міській владі у вирішенні цих запитань заснований Головою Ради голів ОСББ м. Луцька та депутатом Луцької міської ради – Романом Бондаруком Фонд сприяння реформуванню житлово-комунального господарства.

До вирішення стратегічних завдань Фонду, а це: інноваційний супровід позитивних змін у ЖКГ, визначення стратегічних напрямів реформування ЖКГ у м. Луцьку та ін. залучатимуться провідні експерти із Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, Волинської обласної Ради голів ОСББ та власне самі голови об’єднань міста та області.

Для того, аби допомогти лучанам зробити вирішальний крок до створення об’єднання у своєму будинку, Фонд запроваджує програму, яка є черговою луцькою інноваційною практикою для всієї України. 

Отже, якщо Ви вирішили стати справжнім господарем у власному будинку та створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку Вам у цьому може допомогти Фонд сприяння реформуванню житлово-комунального господарства, який на конкурсній основі надаватиме ГРАНТИ ДЛЯ ІНІЦІАТИВНИХ ГРУП НА СТВОРЕННЯ ОСББ.

Для того, щоб отримати підтримку Фонду Вам необхідно:

1. Створити ініціативну групу з не менше 3-х мешканців будинку.

2. Подати заявку до Фонду, у якій зазначатимуться контакті дані членів ініціативної групи, адреса будинку, у якому планується створити ОСББ, а також опис того, на якій стадії процедура створення (наприклад: створена ініціативна група, але опитування мешканців ще не проводилось, проведені перші загальні збори мешканців житлового будинку, проведена попередня роз’яснювальна робота серед мешканців або ін.).

3. Учасники ініціативної групи обов’язково мають пройти одноденне навчання «Послідовні кроки створення та реєстрації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку».

Грант передбачає: кошти на реєстрацію ОСББ, як юридичної особи, розробку відповідних установчих документів, нотаріальні витрати, виготовлення печатки та ін. необхідні витрати ініціативної групи до створення юридичної особи.

Сума гранту визначається відповідно до потреб кожної ініціативної групи, в залежності від стадії, на якій знаходиться реєстрації ОСББ.

Адреса для подачі заявок: м. Луцьк, вул. Глушець, 49 оф. 451. 

 

 

 

Контакти

  • 78-59-66
  •  78-59-52
  • 095-64-54-655 – Ірина Гайдучик.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.