bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дослідницька стипендія Петра Яцика (Канада)
13.02.2014

Освітній фонд Петра Яцика та Центр європейських, російських та євразійських студій (CERES) Університету Торонто оголошує прийом заявок на отримання дослідницької стипендії Петра Яцика з Української політики, Культури та Суспільства 2014-2015 р.р.

Мета дослідницької стипендії - підтримати на щорічній основі одного з найбільш перспективних молодих вчених, який вивчає сучасну Україну, і тим самим просувати академічне розуміння української політики, культури та суспільства. Стипендія стала можливою завдяки щедрій підтримці Освітнього Фонду Петра Яцика.

Програма включає в себе як дослідження, так і викладання. Успішний кандидат буде проводити більшу частину свого періоду, проводячи дослідження та даючи лекції в освітніх закладах, у резиденції CERES (Канада) та 2-4 тижні в Україні.

Дослідницька програма Петра Яцика доступна для молодих вчених у галузі соціальних і гуманітарних наук з науково-дослідним та викладацьким акцентом на сучасній Україні. Стипендія доступна для тих, хто недавно отримав ступінь PhD (у період до трьох років).

Програма оголошується на міжнародному рівні не має ніяких обмежень щодо громадянства. Програма триватиме дванадцять місяців.

Стипендія включає: $ 40,000 канадських доларів та витрати, що пов'язані із дослідженням і поїздками.

Дедлай подачі документів - 1 березня 2014 року.

Аплікаційна форма.

Детальніше тут.

Контакти

  • http://munkschool.utoronto.ca/ceres/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.