bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів від Фонду Демократії ООН
30.10.2013

Фонд Демократії Організації Об’єднаних Націй запрошує громадські організації подавати заявки на фінансування проектів, спрямованих на розвиток та підтримку демократії. Пропозиції проектів мають бути подані в режимі он-лайн тільки у період з 15 листопада до 31 грудня 2013 року на офіційному сайті ФДООН.
 
ФДООН підтримує проекти, спрямовані на зміцнення  громадянського суспільства та забезпечення участі всіх груп у демократичних процесах. Фонд працює для організацій громадянського суспільства і, зокрема, для місцевих організацій.
 
Зверніть увагу, що ФДООН не приймає заявки протягом усього року. Он-лайн система проектної пропозиції  в даний час закрита  станом на 31 грудня 2012 року. Відкриття 8 - го туру конкурсу відбудеться з 15 листопада по 31 грудня 2013 року. 
 
Прийматимуться документи лише  в режимі он-лайн англійською або французькою мовами. Через електронну пошту, факс та пошту заявки прийматися не будуть. 

Рекомендації щодо подачі документів, питання, відповіді та досвід минулих етапів Ви можете знайти на веб-сторінці. 

Проекти повинні охоплювати такі основні сфери:

  • Розвиток суспільства
  • Верховенство права та права людини
  • Методи демократизації
  • Жінки
  • Молодь
  • Засоби масової інформації 

ФДООН забезпечує проект грантом у розмірі до 400 000 дол. США.

За період реалізації п’яти Етапів Фінансування ФДООН підтримав більш, ніж 400 проектів, в більш, ніж 100 країнах, загальною сумою майже 400 млн. дол. США. Заявки відбиратимуться на основі надзвичайно ретельного конкурсного відбору, з менш ніж 2 % всіх заявників, які отримають схвальні відповіді про фінансування.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.