bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів для правозахисних ОГС
23.10.2013

Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (ІСАР «Єднання») оголошує конкурс на отримання гранту за напрямком «Моніторинг та адвокація ефективного виконання міжнародних і регіональних зобов’язань України в сфері захисту прав людини». Конкурс проводиться в межах Проекту ПРООН «Демократизація і права людини в Україні». 

Проектні пропозиції цього конкурсу грантів «Моніторинг та адвокація ефективного виконання міжнародних і регіональних зобов’язань України в сфері захисту прав людини» мають бути спрямовані на дотримання та захист прав і свобод людини, які закріплені у ратифікованих Україною міжнародних договорах.

Загальний бюджет конкурсу складає 976 680,00 гривень.

Конкурс проводитиметься за двома лотами:

Лот 1 – для правозахисних організацій з досвідом роботи більше 3-х років. Максимальна сума гранту, на яку може претендувати організація-пошукач - 120 000,00 гривень.

Лот 2 – для правозахисних ОГС з досвідом роботи до 1 року. Максимальна сума гранту, на яку може претендувати організація-пошукач - 40 000,00 гривень.

Серед видів діяльності, на які будуть надаватися гранти для ОГС в межах конкурсу, можуть бути такі:

  • моніторинг прав людини та вироблення відповідних рекомендацій;
  • підготовка альтернативних звітів (в рамках міжнародних правозахисних механізмів, договірних органів, тощо) про стан дотримання прав людини в Україні;
  • здійснення громадських кампаній (адвокації) на захист прав людини;
  • проведення просвітницьких та інформаційних кампаній з прав людини;
  • формування та організація роботи мереж та коаліцій;
  • проведення освітніх заходів та формування самоорганізованих правозахисних спільнот;
  • захист правозахисників (у широкому розумінні терміну «правозахисник» відповідно до Декларації ООН про правозахисників).

Проектна заявка з усіма необхідним додатками має бути надіслана електронною поштою на адресу [email protected] до 17.59,13 листопада 2013 року. У темі листа треба зазначити «конкурс для правозахисних ОГС. Лот__» (вказати номер Лоту). У тілі листа треба написати назву організації, місто та назву проекту. Обсяг електронного листа з усіма додатками не повинен перевищувати 3 МВ. Якщо обсяг заявки з усіма додатками більший, то висилати її треба декількома листами, обов’язково зазначати кожний раз тему листа та у тілі листа вписувати назву організації, місто та назву проекту.

Термін виконання проектів: не менше 6-ти та не більше 11-и місяців. Виконання проекту має розпочатися не раніше 1 грудня 2013 року та завершитися до кінця жовтня  2014 року.

Організації-здобувачі можуть до 7 листопада 2013 року письмово звернутися до ІСАР «Єднання» щодо уточнення умов конкурсу, отримання форми анкети-заявки, процедури подання проектної пропозиції, надіславши питання на адресу електронної пошти [email protected]. Письмові відповіді на питання будуть розміщені на сайті ІСАР «Єднання» за адресою www.isar.net.ua.

 

Контакти

Коментарі

Вовк Уляна   3827 днів тому   #  

Не можу скачати файли-відсилає на сторінку реєстрації, хоча я заходжу залогіненою

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   3826 днів тому   #  

В мене та ж історія.

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   3826 днів тому   #  

Уляна, Ви можете зайти на сайт www.isar.net.ua. там скачати файли.

  •   Пiдписатися на новi
Вовк Уляна   3826 днів тому   #  

дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.