bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на проведення інформаційно-просвітницької кампанії щодо КПК
13.09.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» повторно оголошує конкурс грантів на розробку інформаційно-просвітницької кампанії з підвищення обізнаності громадськості та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів щодо нещодавно прийнятого Кримінального процесуального кодексу від 13 квітня 2012 року, який вступає в силу 19 листопада 2012 року.

Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до правил  управління грантами  в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя». 

Метою грантової програми є розробка та впровадження інформаційно-просвітницької кампанії з підвищення обізнаності громадськості та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів щодо нещодавно оновленого Кримінального процесуального кодексу. Також грантова програма спрямована на підвищення обізнаності громадськості щодо переваг КПК і розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів, таких як статті, соціальна реклама, брошури та буклети, що висвітлюють новели та деталі нового КПК. 

Грант буде наданий у розмірі до 240 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – шість місяців, починаючи приблизно з жовтня 2012 року. 

Зверніть увагу, що кінцевий термін подання заявок було подовжено. Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до 17:00 27 вересня 2012 року

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів можна завантажити на сайті проекту «Справедливе правосуддя» за посиланням.

Контакти

  • Проект USAID «Справедливе правосуддя»
  • Проект USAID «Справедливе правосуддя»
  • [email protected]
  • +380 (44) 581-3303

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.