bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів зі сприяння інституційному розвитку Національної школи суддів
05.07.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на підтримку інституційного розвитку Національної школи суддів України шляхом розробки навчальних програм для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та підвищення кваліфікації суддів. Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до правил управління грантами в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя».

Метою грантової програми є розробка навчальних програм Національної школи суддів України (НШСУ) для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та підвищення кваліфікації суддів. Також грантова програма спрямована на підвищення професіоналізму та ефективності судової системи України через розробку навчальних програм для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та підвищення кваліфікації суддів з питань верховенства права та захисту прав людини, а також вдосконалення наявних навчальних програм з курсу «Написання судових рішень» і курсу «Суддівська етика».

Грант буде наданий у розмірі до 120 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – шість місяців, починаючи з 25 серпня 2012 року.

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00 3 серпня 2012 року.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкції щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів розміщено на сайті Проекту.

Контакти

  • Проект USAID «Справедливе правосуддя»
  • Проект USAID «Справедливе правосуддя»
  • +38044 581-33-03
  • http://www.fair.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.