bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова програма “Навчання соціальним медіа”
28.06.2012

Грантова програма "Навчання соціальним медіа" адмініструється Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Києві.

Грант підтримує проекти, спрямовані на сприяння свободі інформації через професійний розвиток та навчання соціальним медіа українських неурядових організацій і засобів масової інформації. Такі програми професійного розвитку для використання нових медій покликаних покращити доступ українських громадян до інформації та сприяти збереженню свободи в Інтернеті.. Проекти повинні продемонструвати, як покращення можливостей організацій у використанні соціальних медій сприятиме їхній меті забезпечення свободи інформації, а також допоможе поширенню знань про Закон про доступ до публчної інформації та зарадить суспільному добробуту в цілому.

Основні вимоги до проектів

Гранти програми "Навчання соціальним медіа" надаються незалежним українським неурядовим організаціям і засобам масової інформації, які працють в сфері свободних ЗМІ та Інтернет-свободи. Українські державні організації не можуть брати участь у конкурсі.

Приватні і комерційні організації можуть брати участь у програмі за умови, що запропоновані ними проекти є некомерційними і відповідають тематиці та вимогам до проектів.

Грантова програма не підтримує проекти, які мають на меті партійні політичні цілі.

Максимальна сума фінансування становить $75 000. Більшість сум буде меншими; очікувана середня сума гранту складає від $5000 до $20 000. Фактична сума гранту залежить від сфери діяльності і тривалості проекту. Тривалість проекту може бути різною, але не повинна перевищувати шість місяців. Організації заохочуються до пошуку джерел співфінансування від інших донорів.

Тематика проектів

Пріоритетними напрямками Грантової програми "Навчання соціальним медіа" є:

  • Інтернет-свобода: проекти, що спрямовані на захист свободи вираження думок, свободи асоціацій і зборів в онлайн-просторі за допомогою навчання новим і соціальним медіа.
  • Доступ до публічної інформації: підтримка неурядових організацій, що займаються наданням інформації громадськості з метою розвитку навичок володіння соціальними медіа, щоб надати організаціям можливість розширити свою аудиторію і збільшити кількість відгуків.
  • Нові медіа в традиційних ЗМІ: ініціативи, які сприятимуть розвитку та ефективності використання традиційними засобами масової інформації нових та соціальних медіа.
  • Молодь в соціальних медіа: Створення потенціалу у сфері соціальних медіа серед молодих українців для діяльності, пов'язаною з роботою організацій громадянського суспільства, вільним доступом до публічної інформації і Інтернет-свободи.

Вимоги до проектів

  • Гранти програми "Тренінг з соціальних медіа" надаються незалежним українським неурядовим організаціям. Українські державні організації не можуть брати участь у конкурсі.
  • Організації та їхні працівники не можуть представляти політичні партії, бути призначеними або обраними на державні посади на момент подачі заявки або протягом усього терміну дії гранту.
  • Організації, які належать до або отримують фінансову підтримку від політичних партій (за винятком короткострокової реклами), не можуть брати участь у конкурсі.
  • Організації не можуть нести витрати за рахунок власних коштів від імені політичних партій, партійних коаліцій або їхніх представників.
  • Грантові кошти не можуть бути використані на політичну кампанію або для компенсації коштів, витрачених на політичну кампанію.
  • Організації не можуть публікувати або оголошувати інформацію, що прямо або побічно говорить на користь або проти будь-якого політичного кандидата, політичної партії чи партійної коаліції.
  • Участь або отримання коштів Грантової програми "Тренінг з соціальних медіа" не дискваліфікує організацію для участі в інших державних грантових програмах США.

Правила подачі заявки

Заявка та усі супровідні документи для участі в конкурсі приймаються лише в електронному варіанті. Заявки у паперовому вигляді прийматися не будуть. Ви повинні надіслати заявку в PDF форматі. Заявка має бути заповнена англійською та українською мовами.

Заявки з поміткою Social Media Training приймаються до 23:59 (за київським часом) 15 липня 2012 року за адресою: [email protected].

У листі, будь ласка, вказуйте Social Media Grant competition.

Ви повинні використовувати стандартну форму для подачі заявок і дотримуватись інструкцій.

Заявники можуть також запитати інформацію за адресою [email protected].

Неповні анкети або анкети, надіслані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.