bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінансова підтримка ініціатив з побудови спортивних майданчиків у Вінниці
27.06.2012

БФ “Подільська громада” за підтримки Вінницької міської ради при безпосередній участі громади міста Вінниця, громадських організацій, зацікавленого бізнесу реалізовуватимуть проект «Дворовий спорт».

Проект «Дворовий спорт» передбачає собою інформування вінничан та пошук зацікавлених мешканців міста, які бажають у своєму дворі побудувати новий чи відремонтувати старий спортивний майданчик, запровадити та постійно підтримувати спортивні заходи з залученням молоді та старшого покоління у пілотних дворах.

Мета проекту: Cтворити сприятливі умови для розвитку масових видів спорту серед дітей та дорослих на прибудинкових територіях, популяризація здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок, шляхом організації систематичних заходів, направлених на відбудову дворових спортивних майданчиків та відновлення спортивних активностей за безпосередньої участі самих мешканців

Основні завдання програми:

  • провести інформаційну кампанію серед зацікавлених мешканців та дворів міста з метою пошуку партнерів у реалізації проекту у двох дворах міста Вінниці;
  • відібрати претендентів до участі у проекті шляхом конкурсного відбору із залученням експертів;
  • розробити механізм реалізації проекту для конкретного двору з урахуванням індивідуальних особливостей та стану спортивного (ігрового) майданчику;
  • упорядкування спортивного (ігрового) майданчика, здійснення будівельно-монтажних робіт;
  • реалізація стартових акцій «Виходьте грати у двір», початок діяльності дворових спортивних клубів.

Термін, протягом якого передбачається реалізувати проект: липень-вересень 2012 року, максимальний розмір фінансової підтримки за рахунок організаторів конкурсу 12 000 грн.

Участь в проекті можуть приймати всі зацікавлені вінничани, громадські організації та ініціативні групи, які бажають змінювати своє майбутнє та майбутнє своїх дітей!

Якщо ви бажаєте стати повноцінним партнером проекту потрібно заповнити заявку на участь (у прикріпленому файлі) та надіслати до 23 липня на електронну та поштову адреси: [email protected] та 21050, м. Вінниця, а/с 8009

Усі надіслані заявки розгляне та проаналізує експертна комісія, яка і обере два пілотних двори, що братимуть участь у проекті.

Будівництво спортивно-ігрових площадок та реалізація всіх спортивних заходів буде відбуватися у партнерстві та за підтримки БФ «Подільська громада» та Комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради. Усі підготовчі, організаторські та будівельні роботи проходитимуть разом з робочою групою проекту «Дворовий спорт».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.