bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Найактивнішим громадським діячем серед студентів стала лучанка
25.11.2008

Днями було оголошено результати конкурсу для найактивніших громадських діячів серед студентів. Заслужену перемогу у цій номінації здобула Вікторія Левчук – член Волинської обласної молодіжної громадської організації «Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)», студентка Луцького національного технічного університету.

Захід було проведено Міністерством освіти й науки України до Міжнародного дня студента. Участь у конкурсі могли брати усі охочі студенти денної форми навчання будь-якого вищого навчального закладу України. Заявок було подано немало – більше 300, й усі від студентів, які активно проявляють себе у самоврядуванні ВНЗ та в громадській роботі.

Зі слів Вікторії, ця перемога для неї стала «ще одним із поштовхів для подальшої діяльності, щоб творити геніальні речі, долати труднощі на шляху досягнення та реалізації цілей в повсякденній наполегливій праці та залишити по собі хороший слід – хорошими справами».

Загалом, громадська діяльність студентки розпочалася ще у школі, коли вона стала учнівським президентом ЗОШ №23. Саме тоді у навчальний заклад завітали представники «Асоціації Молодих Реформаторів», які, за її словами, надихнули продовжувати громадську діяльність. Вступивши до ЛНТУ на спеціальність «Міжнародна економіка», Вікторія долучилася до діяльності Центру культури і мистецтв ЛНТУ та очолила університетський волонтерський рух «Твори добро». Продовжуючи свою громадську діяльність Вікторія, як член Ради АМоРе, організовувала ряд проектів та акцій, найважливіший з яких - молодіжний проект «Громадський актив Луцька-2».

За словами Вікторії, саме робота в організації допомогла зробити їй перші кроки у громадській сфері не лише в межах школи та університету, а й у межах міста та області. Тому всім молодим людям, котрі бачать себе у даній сфері, бажаємо активніше долучатися до діяльності громадських організацій нашого краю і таким чином проявляти свою ініціативність та креативність і втілювати у життя свої ідеї.

Контакти

  • Прес-служба АМоРЕ
  • Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)
  • [email protected]
  • (0332) 78-82-86

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.