bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-квест по освоєнню Всесвіту місцевих бюджетів
25.11.2020

Консалтингова компанія “Synergy Development Consulting” запрошує представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування, Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості, а також всіх зацікавлених на онлайн-квест по Всесвіту місцевих бюджетів! 

На вас чекає серія цікавих питань про особливості бюджетування й стратегічного планування у громадах, нюанси адвокації, громадської мобілізації та кращі практики впровадження бюджету, орієнтованого на результат, в Україні. І все це на швидкість!

На переможців чекають пам’ятні подарунки від Програми розвитку ООН з відновлення та розбудови миру й консалтингової компанії “Synergy Development Consulting”!

Квест відбудеться в рамках атмосферної конференції “Місцевий бюджет для громадської безпеки та соціальної згуртованості”. Під час конференції буде презентовано справжню “зірку-дороговказ” - Методологію “6 кроків до ефективних бюджетів, що варто зробити місцевим активістам та членам Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості”. Повна програма конференції доступна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1xUlkCsqDdr9geyqp9DZNycguEEWSxrpA/view?usp=sharing. Детальніше про конференцію ви можете прочитати тут: https://gurt.org.ua/news/events/64842/

Онлайн-квест відбудеться: 8 грудня з 16:00 до 18:00. Щоб зареєструватися, переходьте за посиланням:https://forms.gle/Y7k3uqye6NrKAk7A9. Дедлайн реєстрації на онлайн-квест: 6 грудня (23:59). 

Онлайн-квест і конференція реалізуються в рамках проєкту “Розбудова потенціалу організацій громадянського суспільства (ОГС) та Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості (РГГБСЗ) в частині моніторингу місцевих бюджетів та адвокатування змін до бюджетів з акцентом на безпеку громади, посилення доступу до правосуддя та соціальну згуртованість в цільових громадах Донецької та Луганської областей”.

Проєкт реалізується консалтинговою компанією ТОВ «Synergy Development Consulting» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Королівства Данії, Королівства Швеції та Швейцарської Конфедерації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.