bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн показ документального фільму про сучасне трудове рабство
25.11.2020

Запрошуємо на онлайн показ фільму «За кордоном» французької режисерки Сон-А Юн, який висвітлює питання сучасного рабства.

На Філіппінах жінок відряджають за кордон працювати домашніми робітницями та няньками. Їдучи бозна-куди, вони часто залишають удома власних дітей. В одному з численних філіппінських навчальних центрів для хатнього персоналу група учениць готується стикнутися з тугою за домом та ймовірними знущаннями, що чекають попереду. Під час вправ із рольовими іграми вони по черзі грають то працівниць, то роботодавців. Водночас на перший план виходять рішучість героїнь стрічки, їхнє сестринство та вміння витримати випробування, що на них чекають.

Про режисерку:
Сон-А Юн – французька кінематографістка і художниця, яка народилася у Південній Кореї та живе у Брюсселі. Перейшовши до ігрового кіно, вона створила короткометражний фільм «І я збережу у своєму серці», який був обраний до програми Cinéfondation Каннського фестивалю, а потім побував на кількох інших міжнародних фестивалях. У 2012-му Юн поїхала шукати батька, який залишив її ще в дитинстві, – цій історії присвячений її повнометражний документальний дебют «Багато втрачених ланок». «За кордоном» – її другий повнометражний документальний фільм.

Показ відбудься онлайн платформі фестивалю Docudays UA, обговорення фільму відбудеться на платформі Zoom. Тільки зареєстровані учасники та учасниці показу отримають посилання на фільм: https://forms.gle/bouJKnCdxSDeDNL38

Показ відбудеться 5 грудня о 15:00.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.