bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України»: презентація результатів дослідження
21.02.2019

6 березня 2019 року українське представництво глобальної антикорупційної мережі Transparency International презентує результати дослідження «Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України» за 2018 рік.

На заході ви дізнаєтесь які міста опинилися серед лідерів, а які серед аутсайдерів Рейтингу, буде озвучено основні тенденції у сфері прозорості та рекомендації для міських рад на 2019 рік. Під час другої частини заходу з мерами українських міст та представниками міських рад поговоримо про вигоди від прозорості, а з активістами – про досвід успішної адвокації процесу змін на місцях.

Учасники презентації: Андрій Боровик, виконавчий директор ТІ Україна; Ярослав Юрчишин, голова правління ТІ Україна; Тарас Случик,експерт Інституту політичної освіти; ІгорГоцик, керівник департаменту з адвокації Європейської бізнес асоціації; мери та представники міських рад-лідерів рейтингу, активісти громадських організацій «Громадський контроль» (Дніпро), «Розвиток демократії та жіночих ініціатив ДІЯ» (Бахмут), Анатолій Котов, асистент програми Transparent Cities/Прозорі міста.

Захід розпочнеться о 11-00 (реєстрація починаючи з 10-30). Подія відбуватиметься в просторі TravelHUB за адресою Ярославська, 2.

УВАГА! Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням https://bit.ly/2T5JVwg

Дедлайн реєстрації 1 березня.

 

Контакти

  • Контактна особа: Аліна Кобенко
  • менеджерка з комунікацій Transparency International Україна м.т. +38 0930648865
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.