bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сareer Talks 2.0: навички для успіху (Київ)
18.02.2019

«CAREER TALKS 2.0: НАВИЧКИ ДЛЯ УСПІХУ» – найкрутішу конференцію для молоді про успішну кар’єру, що відбудеться 1 березня 2019 року з 10:00 до 17:00 в iHUB Kyiv (вул. Хрещатик, 10) в рамках ініціативи «Український Пакт заради молоді-2020».

Цікаво? Подивись як це було минулого року”.

Вже вдруге Career Talks об’єднає лідерів думок, ТОП-менеджерів та активних молодих людей з усієї України.

Ти дізнаєшся про найбільш актуальні ідеї, тренди та поради з розвитку навичок та кар’єри від реальних ТОП-менеджерів, серед яких: Голова правління Райффайзен Банк Аваль Володимир Лавренчук, ІТ-директор компанії Укртелеком Кирило Гончарук, Виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації Анна Дерев’янко, заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, Керівниця Центру «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна, Засновник мережі iHUB Дмитро Подолєв,  та інші лідери бізнесу, державних органів та міжнародних організацій.

Реєстрація відкрита до 24 лютого 2019 року (включно) за посиланням. Кількість місць обмежена. На основі заповненої реєстраційної форми до участі у конференції буде відібрано найбільш активних та мотивованих представників/ць молоді, які також отримають публікацію «Планування кар’єри: 6 кроків для успіху» з рекомендаціями від HR-менеджерів провідних українських компаній. Відібрані учасники/ці отримають лист-запрошення до 26 лютого.

Участь у Конференції безкоштовна. Організатори НЕ відшкодовують витрати на проїзд.

З будь-яких питань щодо реєстрації та Конференції звертайтесь: Анна Аранжій, Центр “Розвиток КСВ”, [email protected], (044) 292 02 48

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.