bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ-й Регіональний форум «Партнерство «Відкритий Уряд»
18.09.2018

21 вересня 2018 р. відбудеться ІІ Регіональний Форум «Партнерство «Відкритий Уряд»: Успішні практики співпраці громадськості та влади на місцевому рівні». Форум проводиться в рамках провадження в Україні міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряді» за підтримки ПРООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Організатори Форуму: ГО “Громадський холдингГРУПА ВПЛИВУ” (Київ)  за участі регіональних партнерів: ГО “Джерело надії” (Вінниця), ГО “Сучасний формат” (Житомир), ГО “Територія успіху” (Кропивницький), ГО “Інститут адвокації та аналітики” (Полтава), ГО “MART” (Чернігів).

Під час форуму будуть обговорюватися ключові досягнення Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд” в світі та Україні, а також представлено приклади успішної співпраці громадськості та влади на місцевому рівні в п’яти областях України: Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській, Полтавській та Чернігівській. Зокрема, практики успішної співпраці влади та громадськості, які призвели до підвищення рівня відкритості місцевого врядування та участі громадян у процесі прийняття рішень.

У Форумі візьмуть участь Наталія Окша – заступник директора Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів, секретар Координаційної ради з питань реалізації Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”; Олеся Архипська – менеджерка проектів урядово-громадської ініціативи “Разом проти корупції”, співголова Координаційної ради “Партнерство “Відкритий Уряд”; Олена Урсу – координаторка проекту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини”; представники місцевих органів влади, самоврядування та громадських організацій.

Форум відбудеться 21 вересня 2018 р. з 10:30 до 15:00 у готелі Alfavito за адресою м. Київ, вул. Предславинська, 35-Д.

Контакти

  • Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ”
  • тел. 050 477 0800
  • vplyv.org.ua, [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.