bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція Даніеля Кампо «Постіндустріальне асигнування: відновлення «Іржавого поясу»
20.08.2018

Освітня платформа CANactions запрошує на лекцію  Даніеля Кампо «Постіндустріальне асигнування: відновлення «Іржавого поясу» Америки власноруч», яка відбудеться у середу, 22 травня, о 19:00 годині в Галереї ДУКАТ, вулиця Рейтарська, 8Б, Київ.

Лекція присвячена масовим зусиллям, спрямованим на повернення, повторне використання та збереження знакових, але економічно застарілих промислових місць в американському «Іржавому поясі» та в інших умовах міського занепаду. Маючи великий досвід із вивчення великих масштабних деіндустріалізованих об’єктів, зокрема автомобільних заводів в Детройті, залізних млинів у Піттсбурзі, елеваторів у Баффало та портових майданчиків у Нью-Йорку, Даніель Кампо розповість про маловідомі історії відновлення цих місць та головних дійових осіб, які власними зусиллями сприяли цим процесам.

Даніель Кампо — урбаніст з Нью-Йорку /Балтимора. Він є доцентом і програмним директором міського планування в школі «Архітектура і Планування» при Морганському Державному Університеті.

Даніель є автором “The Accidental Playground: Brooklyn Waterfront Narratives of the Undesigned and Unplanned”. Також він опублікував статті з цілого ряду тем, включаючи міський дизайн, дослідження в галузі суспільних просторів, суспільне мистецтво, пожвавлення в центрі, історію побудованої навколишнього середовища та історичного збереження, ґрунтуючись на своєму наборі рецензованих статей, які вивчають практику власного самообслуговування на сайтах в Буфало, Детройті, Піттсбурзі, Філадельфії та Нью-Йорку.

В даний час Даніель працює над книгою, в якій досліджуються зусилля місцевих жителів щодо збереження, повторного використання та використання знакових, але занедбаних промислових комплексів в північноамериканському Rustbelt.

Кампо має ступінь доктора філософії Університету Пенсильванії та раніше був планувальником для Департаменту міського планування Нью-Йорка.

*Лекція відбудеться в рамках незалежної студії «Постпромисловий Київ. Трансформації в Україні», що організована в рамках співпраці Массачусетського технологічного інституту та компанії SAGA Development у партнерстві з Urban Curators.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/211617249516465/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.