bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як судді з Рівненщини проходять кваліфікаційне оцінювання?
19.06.2018

Вища кваліфікаційна комісія суддів України запланувала в 2018 році провести кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді 1060 суддів місцевих та апеляційних судів.Про те, як воно проходить і чи впливає на оперативність та якість розгляду справ громадян у місцевих судах, особливо влітку, йтиметься під час прес-сніданку Комітету виборців України.

Частина суддів з Рівненщини уже пройшли це оцінювання, частина наразі проходить, а з липня по серпень ще 72 суддів місцевих загальних судів також візьмуть участь у ньому.

Спікери:

Олександра Жуковська, суддя Дубенського міськрайонного суду Рівненської області (наразі проходить кваліфікаційне оцінювання);

Микола Глотов, керівник правових програм РОГО «Комітет виборців України», адвокат.

Кваліфікаційне оцінювання є однією із складових судової реформи, яка наразі триває в Україні. Тож на заході можна буде отримати відповіді й на інші питання, що стосуються цієї реформи, безпосередньо від діючої судді.

Прес-сніданок проходитиме 20 червня 2018 року в Рівненському будинку вчених (вул. Симона Петлюри, 17, 2-ий поверх). Початок – 09:30.

Цей захід проводиться в рамках проекту «ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО СТАНУ ТА ХОДУ СУДОВОЇ РЕФОРМИ НА МІСЦЕВОМУ ТА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНЯХ», що виконує ВГО «Комітет виборців України», в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.