bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок громадських організацій (Дніпро)
11.06.2018

Громадська рада при Дніпропетровській облдержадміністрації запрошує громадські організації Дніпропетровщини взяти участь у ярмарку громадських організацій, який відбудеться 28 червня 2018 року о 16:00 у Дніпрі. Дедлайн – 25 червня 2018 року.

Місце проведення уточнюється і буде повідомлене пізніше.

Громадські організації в останні роки стали потужнім механізмом розвитку громадянського суспільства і важливим елементом для реалізації проєвропейських змін. Саме енергією та зусиллями багатьох активістів Дніпропетровщини було зупинене просування проросійських настроїв та провокацій. Організація безпеки, волонтерська підтримка фронту, допомога у вирішенні питань лікування та реабілітації воїнів АТО, засвідчила, що громадські організації регіону здатні бути потужною силою у моменти небезпеки та швидко реагувати на виклики сьогодення. Разом з тим, долаючи певні перешкоди, організації не завжди знають про партнерів у регіоні і часто діють самотужки, не задіяючи досвід та експертну підтримку інших. Тому, Громадська рада при Дніпропетровській облдержадміністрації планує створити простір для взаємодії для громадських організацій Дніпропетровщини і взяти участь у ярмарку громадських організацій.

Мета заходу:

  • Надати можливість активним громадським організаціям Дніпропетровщини розповісти про свою діяльність;
  • Сприяти встановленню партнерських відносин між громадою, бізнесом та владою регіону та створити простір для обміну досвідом.

План заходу:

Представлення громадських організацій (до 5 хвилин), які попередньо зареєструвалися.

В програмі ярмарку будуть не лише презентації організацій та представлення власних ідей, а й можливість познайомитися з діяльністю інших організацій регіону, знайти однодумців та встановити нові партнерства.

Умови участі:

До участі запрошуються всі, хто працює у сфері розвитку громадянського суспільства, бачить перспективи власної організації в ефективному партнерстві та комунікації, має власне бачення розвитку сфери, на якій спеціалізується, та готовий обмінюватися досвідом та ідеями.

Для участі у Ярмарку громадських організацій потрібно:

  1. Зареєструватися за лінком
  2. Надіслати на вказану електронну адресу презентацію про організацію (5-7 слайдів) у форматі Power Point, де перший слайд – назва організації, а останній – контакти організації.
  3. Бути готовими презентувати власну організацію для колег та партнерів протягом п’яти хвилин. Передбачається вільне спілкування під час проведення ярмарку, то треба бути готовими повторювати свою презентацію неодноразово.

Модератор заходу:

Олена Зима – профільний заступник Голови Громадської ради при Дніпропетровській облдержадміністрації.

Вероніка Коміссар – перший заступник Голови Громадської ради при Дніпропетровській облдержадміністрації

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією за посиланням.

Контакти

  • Громадська рада при Дніпропетровській ОДА
  • http://gromrada.dp.ua/
  •  https://www.facebook.com/grdnipro/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.