bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальне підприємництво тут і там (Івано-Франківськ)
29.05.2018

Більше двох років Голова Правління франківської організації Д.О.М.48.24 збирає та аналізує досвід соціальних підприємств в Україні та за кордоном, а до цього ще кілька років працювала та розвивала корпоративну соціальну відповідальність бізнесу.

Прийшов час поділитися прикладами - два дні, 30 і 31 травня, пропонуємо приєднатися до дискусії, що ж все ж таки воно є - соціальне підприємництво - в різних країнах. Хто себе такими вважає, а хто ні. Чи треба його відокремлювати від корпоративної соціальної відповідальності чи просто бізнеса.

Які є приклади, як вони виглядають, звідки взяли гроші, чи регулює держава їхню діяльність, хто ті люди, що їх заснували?

Спробуємо знайти відповіді на ці питання, але, найголовніше, - подивимось приклади не найвідоміших, хоча й дуже цікавих, соціальних підприємств (в Польщі, Словаччині, Німеччині, Угорщині, Румунії, Сербії) та шукатимемо натхнення для власної діяльності.

Дві зустрічі - 30 та 31 равня, з 18.30 по 20.30. Вхід може бути й безкоштовним, але, якщо Вам сподобається - можете підтримати діяльність нашого соціального підприємства внеском від 20 грн. :)

І зареєструйтеся, будь ласка, щоб ми були готові комфортно всіх розташувати та відповісти на Ваші питання: https://goo.gl/forms/jh782b3eG3wrmcJk1

Адреса заходу: Івано-Франківськ, вул.Січових Стрільців, 13, 4 поверх, на домофоні 13 (вхід з вул. Бачинського, навпроти пабу Грот).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.