bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс навчання: ресурси для гармонійного розвитку ОТГ (Воскресенська ОТГ)
24.05.2018

ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» запрошує 30 травня 2018 року представників органів місцевого самоврядування  та громадських активістів і депутатів, особливо з сіл Воскресенської селищної об’єднаної територіальної громади (ОТГ), на захід у програмі якого роз’яснення «людською мовою». Дедлайн - 28 травня 2018 року.

  • ЧОМУ для формування спроможної місцевої громади варто перейти від звичаїв до законних механізмів.

Огляд відповідних вимог/можливостей національного і місцевого законодавства для гармонійного розвитку сіл і селищ, що створили ОТГ та дієвих механізмів участі і впливу мешканців на бюджетний процес та пріоритети соціально-економічного розвитку ОТГ;

  • чим та як зацікавити донора демократичного гармонійного розвитку об’єднаної громади.

Майстер-клас експерта-практика по залучення грантової підтримки проектів та програм демократичного гармонійного місцевого розвитку.

Тренер: експерт ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Тетяна Золотухіна.

Місце проведення: Воскресенська селищна рада (селище Воскресенське, вул. Баштанської республіки 38).

Витрати на харчування, проживання та проїзд за квітками на автобус здійснює Фонд.

Кількість учасників Форуму обмежена. При надходженні анкет, що перевищує можливості проекту, буде застосована конкурсна процедура відбору учасників. Анкета додається.  Анкети – заявки приймаються до 22-00 28 травня 2018 року.

Тел./факс. (0512) 47-38-79 або E-mail: [email protected].

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та Відділ з питань засобів масових інформацій та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Воскресенської  селищної ради.

Форум проводиться в рамках проекту «Місцева демократія для гармонійного розвитку сіл в ОТГ Миколаївщини», які реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» у рамках діяльності всеукраїнської мережі «Ресурсні центри сприяння місцевої демократі» при партнерстві з Першим та Другим Миколаївськими місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги (ПВПД) за методичної підтримки ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та грантової підтримки МФ «Відродження».

Форум є черговим заходом проекту «Залучення мешканців сіл та міст до формування та комплексного розвитку спроможних територіальних громад», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА на виконання завдання 3.2.2. Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року».

Контакти

  • ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»
  • [email protected]
  • (0512)47-38-79
  • http://frgn.mk.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.