bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустрічі експертно-громадської ради «Стан запровадження системи контролю за показниками ефекти»
23.05.2018

31 травня 2018 р. о 14-00  у Малій залі Миколаївської міської ради (вул. Адміральська 20, м. Миколаїв) відбудеться засідання Експертно-громадської ради виконавчого комітету миколаївської міської ради (далі ЕГР).

c59cda6c427f5f430d1428a92b15ffe8

Основне питання порядку денного – «Стан запровадження системи контролю за показниками ефективності бюджетних і цільових програм у м. Миколаєві». Доповідач - заступник голови ЕГР, директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) Михайло Золотухін.

У доповіді огляд результатів:

- співпраці з Департаментом фінансів Миколаївської міської ради на виконання Резолюцій ЕГР (від 5.12.2017 р., 29.09.2017 р.) та рекомендацій громадського аудиту доброчесності (цілісності) запровадження програмно-цільового методу;

- оцінки ефективності витрачання коштів бюджету м. Миколаєва у сфері ЖКГ за 2017р. та планів на 2018 р..

Буде презентовано новий практичний посібник зі шляхів впливу громадськості на ефективність бюджетного процесу: «Громадський аудит для підвищення ефективності бюджетних процесів у м. Миколаєві».

Посібник вже можна завантажити в мережі Інтернет за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/0B1QLLbEn_8WFT2t5a1FoY2QtWUpQVUl5MVVJbE1EeFpQbHJn/view;

За результатами засідання також будуть напрацьовані відповідні пропозиції Миколаївському міському голові щодо створення системи контролю у виконавчих органах міської ради за участю громадських дорадчих органів.

До компетентного і зваженого діалогу з членами ЕГР запрошено представників громадськості, депутатів міської ради та фахівців міськвиконкому (Департаменту фінансів, Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду і протидії корупції та інші).

Запрошються журналісти місцевих ЗМІ та громадських активістів до висвітлення та  участі у заході.

ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Проект «Демократичний, прозорий, ефективний бюджет для зеленого, чистого і комфортного м. Миколаєва» реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) при партнерстві з Виконавчим комітетом Миколаївської міської ради та КУ «Агенція розвитку Миколаєва» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • (0512) 47-38-79
  • ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»
  • вул. Адміральська 20
  • м. Миколаїв

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.