bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний забіг за мир та рівність
16.05.2018

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP Ukraine) та біговий рух Runday організовують національний 5-кілометровий забіг, який пройде у 10 українських містах. Забіг відбудеться в суботу, 26 травня 2018 року, о 9-й ранку.

Участь у забігу безкоштовна, відкрита для всіх і проводиться одночасно в 11 локаціях: Івано-Франківськ, Київ (Труханів острів та Оболонь), Коломия, Краматорськ, Львів, Маріуполь, Одеса, Сєвєродонецьк, Тернопіль і Харків. Для участі в забігу необхідно зареєструватися на веб-сайті Runday, де можна обрати найближчу з 11 локацій та отримати QR-код учасника.

«Забіг за мир та рівність» присвячений Цілям сталого розвитку, зокрема двом Цілям, що мають особливу актуальність в українському контексті – Цілі 10: Скорочення нерівності та Цілі 16: Мир, справедливість та сильні інститути. Таким чином, окрім популяризації здорового способу життя, національний забіг має на меті сприяти солідаризації українців та активізації спільних зусиль із розбудови миру та створення рівних можливостей для всіх.

У квітні-травні цього року ініціативу Runday, за підтримки ПРООН, було запущено у п’яти нових локаціях, зокрема у Краматорську, Маріуполі, Сєвєродонецьку, Харкові та Коломиї. Забіги у цих та інших локаціях надалі відбуватимуться щосуботи.

Ця ініціатива реалізується за підтримки Програми розвитку ООН в Україні за кошти Європейського Союзу, урядів Швейцарії і Швеції і в партнерстві зі структурою «ООН-Жінки» в рамках Програми розбудови миру та відновлення.

Джерело

Контакти

  • Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP Ukraine)
  • [email protected]
  • +380 44 253 93 63
  • https://runday.org/ua/
  •  http://www.ua.undp.org/
  •  https://www.facebook.com/UNDPUkraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.