bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Наукові Пікніки в кожному місті»
15.05.2018

25-27 травня 2018 року Міністерство молоді та спорту та Центр Науки Тернополя проведуть форум «Наукові Пікніки в кожному місті», який завершиться 6-ми Науковими Пікніками на театральному Майдані міста Тернополя. Дедлайн - 20 травня 2018 року.

Під час форуму учасники матимуть змогу дізнатися про всі аспекти організації пікніків, росту заходу та створення Центру Науки. Також на учасників чекають захопливі лекції, цікаві воркшопи та напрацювання в подальшої співпраці!

Зареєструватися на форум можливо до 20 травня 2018 року  тут.

А 27 травня 2018 року з 13:00 по 17:00 усі жителі та гості міста Тернопіль матимуть унікальну можливість побачити та проексперементувати на театральному майдані з безліччю дивовижних дослідів.

На гостей чекає 40 міні лабораторій просто неба, винаходи молодих науковців, робототехніка, змагання дронів, запуск ракет, виверження вулканів та безліч дослідів повязаних з водою.    

Метою Наукових Пікніків є популяризація наук серед молоді та розвиток новітньої наукової еліти в Україні.

Зареєструвати команду чи стати волонтером 6-тих Наукових Пікніків можна зареєструвавшись до 20 травня 2018 року тут.

Проект реалізується за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської міської ради, у партнерстві з: Управлінням освіти та науки ТМР, Комунальної установи Тернопільської міської ради «Станція Юних Техніків», Тернопільского Національного Технічоного Університету, Галицького Коледжу, Тернопільского Національного Педагогічного Університету, Управління освіти ОДА.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.