bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жива бібліотека: Громадська активність (Чернівці)
14.05.2018

Всеукраїнська громадська організація СД Платформа запрошує студентів, школярів, громадських активістів та всіх зацікавлених у саморозвитку молодих людей на безкоштовний захід «Жива бібліотека: Громадська активність», який відбудеться 19 травня у Резиденції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича. Дедлайн - 16 травня 2018 року.

Освітні можливості для молоді на заході будуть презентовані у незвичному та цікавому форматі «живої бібліотеки», а 4 «живими книгами» стануть громадські активісти Чернівців та м. Києва. Вони  поділяться з «читачами» особистим досвідом громадської активності, участі в конкурсних програмах та щиро дадуть відповіді на всі питання.   

За відкритим та невимушеним спілкуванням молодь Чернівці зможе «прочитати» їх особисті історії успіхів та падінь, отримати корисні практичні поради та надихнутись на нові звершення.

Для участі у заході необхідно заповнити анкету за посиланням

Дедлайн заповнення – 16 травня 2018 року (середа) 23:00.

Участь у заході безкоштовна.

Більше деталей в події у ФБ

Про ініціативу:

Жива бібліотека: Громадська активність – це захід, основною метою якого є ознайомлення з найкращими практиками участі у всеукраїнських громадських організаціях. Він орієнтований на студентів університетів та активну молодь Буковини. Досвід активістів може бути корисним для чернівецької молоді та відкривати можливості участі в процесах розбудови громадянського суспільства міста та України в цілому.

Довідково про організаторів заходу:

ГО «СД Платформа» - це об’єднання прогресивних людей, які відстоюють право на гідне життя та соціальну справедливість. Основним пріоритетом СД Платформи є створення нової якості політичного життя та освіти в Україні з метою подолання розривів між багатими та бідними, боротьби з безробіттям та популізмом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.