bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кінопоказ «Brasilia: life after design» (Київ)
10.05.2018

Освітня платформа CANactions запрошує на кінопоказ документального фільму «Brasilia: life after design» режисера Барта Сімпсона, який відбудеться в четвер, 17 травня 2018 року, о 19:00 годині в культурному просторі IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8, Київ.

Фільм представляє собою роздуми про життя в одному з найбільш забудованих міст на Землі - Бразиліі. 

Місто Бразиліа, столиця Бразилії, є міфічним місцем – бетонною утопією з пустелі. Зараз самобутня краса міста відіграє роль лише фону ізоляції, зміни цінностей, динамічної сили та політики сучасної Бразилії.

Залишки мети архітекторів Оскара Німейєра та Луція Кости щодо створення простору, який би породив "нового бразильського громадянина", знайшли відбиття у житті планувальників, студентів, вуличних торговців та художників, кожен з яких намагається зробити свій внесок і змістовно з'єднати місто, яке є розрізненим за своєю природою.

Завдяки неперевершеним масштабним та водночас дуже особистісним зображенням, які заглиблюють глядача у місто Бразиліа, «Life After Design» демонструє сучасне місто, яке опинилось на перехресті, що надає утопічному ідеалові людське обличчя.

На заході буде присутній режисер фільму – Барт Сімпсон, володар багатьох міжнародних премій, його фільми не лише розважають, а й спонукають до рефлексії та залучають до публічних дебатів.

«Life After Design» вже був презентований у багатьох містах світу, тепер цю стрічку зможе побачити і українська аудиторія.

Кінопоказ відбудеться англійською, без українських субтитрів.

Вхід вільний за реєстрацією 

Контактна особа – Анастасія Журавель  

063 253 81 12  

Контакти

  • Освітня платформа CANactions
  • [email protected]
  • 063 253 81 12
  • http://www.canactions.com/
  •  https://www.facebook.com/CANactions/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.