bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Концепції просторового розвитку території Нового Подолу (Київ)
10.05.2018

Освітня платформа CANactions запрошує на презентацію Григорієм Зотовим Концепції просторового розвитку території Нового Подолу/Річкового Порту в Києві, яка відбудеться у середу, 16 травня 2018 року, о 19:00 годині в Галереї ДУКАТ, вулиця Рейтарська, 8Б, Київ.

Концепція району передбачає забудову території між Рибальським мостом і Судноремонтним заводом будинками з житловою, комерційною та громадською складовою. Приміщення, які межують із завантаженою транспортом вулицею Набережно-Хрещатицькою, будуть відведені під офіси. У новому районі будуть побудовані підземні паркінги і проїзди, а територія між будинками буде пішохідною і доступною для всіх. Планування нового району враховує архітектурну морфологію Подолу і норми інсоляції будинків.

Найбільшою перевагою проекту автор вважає можливість відновлення доступу городян до води, що потенційно може змінити всю територію Подолу та надати потужний поштовх для її успішного розвитку.

Після презентації відбудеться коротка дискусія, а також можна буде почути відповіді автора на всі поставлені аудиторією питання.

Григорій Зотов з 2016 – засновник архітектурної студії, що базується в Амстердамі. Його напрямки роботи – це урбаністичне та архітектурне проектування; консалтинг з обчислювальної архітектури/параметрики для професійного проектування. 

У практиці застосовується прагматичний аналітичний підхід із використанням розширених обчислювальних методів для розробки проектів та процесів, в яких формою є функція. 

Вхід вільний за реєстрацією.

Контактна особа – Анастасія Журавель  

063 253 81 12  

Контакти

  • Освітня платформа CANactions
  • [email protected]
  • 063 253 81 12
  • http://www.canactions.com/
  •  https://www.facebook.com/CANactions/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.