bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЮНІСЕФ запрошує вчителів на майстер-клас «Найбільший урок у світі»
27.03.2018

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує вчителів взяти участь у освітньому майстер-класі «Найбільший урок у світі», який відбудеться 21 квітня 2018 року у Києві. Дедлайн - 2 квітня 2018 року.

Ініціатива ЮНІСЕФ «Найбільший урок у світі» ставить на меті проведення уроків у більше ніж 100 країн світу, у тому числі в Україні, щоб найбільша кількість дітей дізналась про Глобальні цілі сталого розвитку. Цей проект сприяє підвищенню обізнаності дітей про глобальні виклики, мотивує бути активними на локальному рівні, брати на себе відповідальність і розвивати лідерський потенціал.

Протягом першого етапу проекту у листопада-грудні 2017 року, було проведено більше 1500 уроків для близько 25 000 дітей у всіх регіонах України.

На другому етапі ЮНІСЕФ презентує новий освітній онлайн-ресурс “Найбільший урок у світі”, розроблений у партнерстві з платформою онлайн-освіти EdErа.

Форма реєстрації для участі у проекті.

Останній день подачі: 2 квітня 2018 року.

Про ЮНІСЕФ

В усій своїй діяльності ЮНІСЕФ відстоює права і благополуччя кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов’язання в площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль до охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.