bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Івано-Франківці долучились до створення виставки «Код: ГЕНДЕР»
26.03.2018

Створена у Бердянську виставка «Код:ГЕНДЕР» почала свою мандрівку Україною та готова відвідати ваше місто.

Першим містом, де відбулась презентація виставки, став Івано-Франківськ. Місцем експозиції став ресурсний центр для переселенців «Родина Кольпінга на Прикарпатті». Відкриття виставки відбулось під час круглого столу «Сучасний Схід і Захід України: проблеми та перспективи подолання насилля в сім’ях, які постраждали у наслідок бойових дій на Сході країни».

Далі експонати рушать до Галича, Верховини, Калуша та Надвірної (Івано-Франківська обл.). В кожному з міст молодь долучиться до створення експонатів та обговорення гендерних стереотипів у суспільстві.

У 2017 році у створенні виставки взяли участь 200 студентів з восьми навчальних закладів Бердянська та відвідувачі виставки у художньому музеї. В арт-роботах закодовані думки молоді щодо гендерних стереотипів. Пояснення робіт теж розміщені в залі, але який текст належить до якої роботи мають розгадати відвідувачі виставки.

Відвідати виставку можна до 31 березня у місті Івано-Франківськ за адресою вул. Шевченко 89/3 (ресурсний центр «Родина Кольпінга на Прикарпатті»).

Стати партнером, та запросити виставку до свого міста можна у соц.мережі

Захід відбувся за підтримки громадської організації «Жінка майбутнього», в рамках Програми національних обмінів, що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії.

Проект «Код:Гендер» реалізується в рамках Кампанії проти дискримінації за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та ГО «Центр Соціальна Дія».

Контакти

  • https://www.facebook.com/brd.anticafe/
  • ГО «Жінка майбутнього»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.