bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бесіда про децентралізацію сучасного мистецтва (Черкаси)
16.03.2018

В.І.Д.Л.І.К.(проджект) та Антон Романов  пропонують Вам подискутувати про те, що ми можемо зробити щоб подолати культурну прірву в галузі сучасного мистецтва між столицею і провінцією. Розкажемо про те як в цьому напрямку працює соціально-культурний проект В.І.Д.Л.І.К.[проджект]

Дата та місце:  події та заходи відбуватимуться впродовж 16-17 березня у студії PROtest (бульвар Шевченка 274/1, Черкаси)

"Нетеатр, це майстерня де я намагаюся знайти кордон між театральним мистецтвом і тим чим театр вже не є, але ще і не є чимось іншим. І коли я знаходжу, (або як мені здається що знаходжу) то я намагаюся розширити ці кордони. Але ці кордони дуже важливі. Бо якщо ми все будемо називати театром, то театру не буде існувати. Театр буде тільки тоді коли хоча б щось буде не театром", - описує явище нетеатру Антон Романов.

В.І.Д.Л.І.К.(проджект) - освітній соціально-культурний проект, спрямований на розвиток культури в маленьких містах та селах України шляхом залучення молоді та підлітків у мистецьку та соціальну діяльність.

Події:

16 березня 2018 року.

17:00 - Бесіда про децентралізацію сучасного мистецтва

19:00 - Невистава БЛАБЛАБЛА. Спільно з В.І.Д.Л.І.К.(проджект)

17 березня  2018 року.

17:00 - Невистава ВИБОРИ МЕРА ЧЕРКАС

19:00 - Невистава МАПА ІДЕНТИЧНОСТІ/ МОВА ВОРОЖНЕЧІ

Детальніше - на сторінці у соціальній мережі facebook

"Нетеатр, це майстерня де я намагаюся знайти кордон між театральним мистецтвом і тим чим театр вже не є, але ще і не є чимось іншим. І коли я знаходжу, (або як мені здається що знаходжу) то я намагаюся розширити ці кордони. Але ці кордони дуже важливі. Бо якщо ми все будемо називати театром, то театру не буде існувати. Театр буде тільки тоді коли хоча б щось буде не театром, - описує явище нетеатру Антон Романов."Нетеатр, це майстерня де я намагаюся знайти кордон між театральним мистецтвом і тим чим театр вже не є, але ще і не є чимось іншим. І коли я знаходжу, (або як мені здається що знаходжу) то я намагаюся розширити ці кордони. Але ці кордони дуже важливі. Бо якщо ми все будемо називати театром, то театру не буде існувати. Театр буде тільки тоді коли хоча б щось буде не театром, - описує явище нетеатру Антон Романов.

Контакти

  • https://www.facebook.com/vidlikproject/
  • ГО В.І.Д.Л.І.К.[проджект]
  • [email protected]
  • +38 093 09750 50
  • https://biggggidea.com/project/vidlik-project/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.