bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекторій «Реформи – куди поспішати повільно» (Київ)
07.03.2018

Мета заходу – побудувати продуктивний діалог, який допоможе сформувати нові ідеї та плани дій для активістів, громад та громадських організацій. Вхід вільний за умов рестрації. 

«Реформи – куди поспішати повільно» - це тема наступного лекторію Відкритого Університету Майдану.

Лекторій ВУМ «Реформи – куди поспішати повільно»

Мета заходу – не просто поговорити про те, чому більшість реформ в Україні неефективні, а побудувати продуктивний діалог, який допоможе сформувати нові ідеї та плани дій для активістів, громад та громадських організацій. 

Спікер лекторію – Євген Глібовицький - викладач програм з комунікацій та управління репутацією. Засновник експертної компанії pro.mova, член Несторівської групи, член наглядової ради Суспільного мовлення. Євген є консультантом із комунікацій для медіа, бізнесу та неприбуткових організацій. Член спостережної ради Фонду Гонгадзе, член ради Комітету підприємців Львівщини, член асоціації фахівців з громадських зв’язків UAPR.

Запрошуються на лекторій активісти, представники громад, журналісти і всі свідомі громадян, яким не байдуже, в якій країні вони будуть жити.

  • Захід відбудеться 29 березня 2018 року. 
  • Початок о 19:00.
  • Місце проведення: м. Київ, пров. Алли Горської, 5 (колишній пров. Белінського), цокольне приміщення, клуб «НАШ ФОРМАТ».

Вхід вільний. Кількість місць в залі обмежена. Реєстрація обов’язкова. Для реєстрації перейдіть за посиланням: https://vumonline.ua/event/lecture-reforms/

Контакти

  • https://vumonline.ua/event/lecture-reforms/
  • ВУМ
  • https://vumonline.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.