bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрите засідання експертно-моніторингової групи з гендерного моніторингу бюджету (Полтава)
06.03.2018

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» запрошує всіх зацікавлених осіб до участі у відкритому засіданні експертно-моніторингової групи з питань гендерного аналізу бюджету Полтавської області. Засідання відбудеться 12 березня 2018 року.

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» запрошує представників/-ць регіональних інститутів громадянського суспільства, ЗМІ, обласного депутатського корпусу, а також місцевої виконавчої влади та всіх зацікавлених осіб до участі у відкритому засіданні експертно-моніторингової групи з питань гендерного моніторингу бюджету Полтавської області, яке відбудеться 12 березня 2018 р. о 15: 00 в приміщенні Інтеграційного центру для ВПО та місцевої громади за адресою: м. Полтава, вул. Шевченка, буд. 13-А

Засідання експертно-моніторингової групи відбудеться в рамках проекту «Гендерне бюджетування, як інститут громадянської освіти», який здійснює громадська організація «Інститут гендерних трансформацій».

Мета та ціль проекту – сприяння в підвищенні обізнаності громадськості Полтавської області про бюджетний процес шляхом проведення гендерного моніторингу бюджету Полтавської області та лобіювання обласною радою рішень про врахування гендерних питань у бюджетному процесі. Реалізація цього проекту сприятиме зростанню економічного статусу жінок, а також підвищенню міжнародного іміджу Полтавської області.

Для участі в засіданні потрібно заповнити реєстраційну форму:

Відібраним учасникам/-цям на зазначену адресу електронної пошти до 11 березня буде надіслане персональне запрошення до участі. Учасникам/-цям з інших міст Полтавської області буде відшкодована вартість проїзду. Для учасників/-ць передбачена кава-пауза.

Довідки за телефоном:

(050) 274-52-83; (0532) 50-03-15 Анастасія Шляхтіна – керівник експертно-моніторингової групи проекту;

електронна пошта: [email protected]

Контакти

  • ГО «Інститут гендерних трансформацій»
  • [email protected]
  • (050) 274-52-83
  • (0532) 50-03-15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.