bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч «Дієві механізми впливу громади на успіх проектів «Громадський бюджет 2018» (Миколаїв)
27.02.2018

Під час зустрічі на Відкритому майданчику «Новий Миколаїв» на тему: «Дієві механізми впливу громади на успіх проектів «Громадський бюджет 2018» учасники спробують знайти відповідь на питання: «Як мешканцю м. Миколаєва проконтролювати хід виконання та результати проектів городян за кошти міського бюджету участі у 2018 р. та перемогти у конкурсі бюджету участі 2019 р.?». Дата проведення - 14 березня 2018 року.

Час: 14 березня 2018 року, о 17.00.

Місце: Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького, вул. Потьомкінська, 143-а

14 березня 2018 р. Фонд розвитку міста Миколаєва запрошує громадських активістів – переможців конкурсу Громадського бюджету-2018, учасників та членів Координаційної ради/Експертної групи з питань Громадського бюджету м. Миколаєва разом з консультантами мережі Центрів обслуговування громадян бібліотек міста на першу в цьому році зустріч на Відкритому майданчику «Новий Миколаїв» з питань участі городян у бюджетному процесі та громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!».

У ході зустрічі учасники матимуть змогу:

  • По-перше, відсвяткувати перемогу в конкурсі 9-ти великих та 19-ти малих проектів городян.
  • По-друге, обговорити рецепти впливу громади на вчасне фінансування та належну якість реалізації проектів у 2018 р.
  • По-третє, розпочати роботу над помилками та збір пропозицій до нормативно-правового забезпечення нового конкурсу «Громадській бюджет».

А також спробують знайти відповідь на питання:

Як мешканцю м. Миколаєва проконтролювати хід виконання та результати проектів городян за кошти міського бюджету участі у 2018 р. та перемогти у конкурсі бюджету участі 2019 р.?

Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Михайло Золотухін на основі практичного досвіду діяльності ФРММ та громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» запропонує для обговорення рецепти впливу громади на місцевий бюджетний процес, зокрема «Громадський бюджет».

Буде представлено практичний буклет «Бюджетний календар. Можливості участі городян у місцевому бюджеті по місяцях року» та інші інформаційні матеріали, що допоможуть городянам зрозуміти бюджетний процес та як на нього впливати.

Контакти для зв’язку: [email protected], (0512) 47-38-79  Олена Вартанян (офіс-менеджер ФРММ), 0955657071 Любов Варюхіна, заст. директора Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького м. Миколаєва.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»,

Центр соціальної активності та партнерства ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького

Зустріч відбудеться в рамках проекту «Демократичний, прозорий, ефективний бюджет для зеленого, чистого і комфортного м. Миколаєва», якій реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» при партнерстві з Виконавчим комітетом Миколаївської міської ради та КУ «Агенція розвитку Миколаєва» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства».

Контакти

  • ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»
  • [email protected]
  • (0512)47-38-79
  • 0955657071

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.