bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мешканцям Горішніх Плавнів пропонують зізнатися в любові до рідного міста
14.02.2018

За що горішньоплавняни люблять своє місто, і що потрібно зробити, аби любити його ще більше? Команда ВІ «Активна Громада» дізнається у мешканців Горішніх Плавнів про їхні прагнення. Дата проведення - 14 лютого 2018 року.

Місце: біля ЦНАПу (дитяча бібліотека, просп. Героїв Дніпра, 40)

Час: 12:00

Мета акції – дізнатися думку громадян, за що саме вони люблять своє місто - Горішні Плавні, і що вони хотіли б змінити на краще (тобто за що саме горішньоплавняни любили б своє місто ще дужче).

У центрі міста, біля Центру надання адміністративних послуг (дитяча бібліотека) активісти Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» ВГО «Інститут «Республіка» пропонуватимуть горішньоплавнянам залишати свої зізнання в любові до рідного міста на фліпчарті. Також мешканці Горішніх Плавнів зможуть розмістити там свої прохання/ побажання щодо вирішення певних проблем у місті.

Акція буде проводиться паралельно у 26 містах у всіх куточках країни.

Контакти: Володимир Дмитренко, регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у місті Горішні Плавні, тел. +380 96 063 42 13, e-mail: [email protected]

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка».

Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.