bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна дискусія «Нова якість ЦВК» (Київ)
06.02.2018

7 лютого 2018 року о 16:00 в готелі «Київ» (зал «Тріумфальний») за адресою вул. Грушевського, 26/1 відбудеться публічна дискусія на посаду членів Центральної виборчої комісії на тему «Нова якість ЦВК», організатором якої виступає Громадянська мережа ОПОРА. 

Метою дискусії є посилення уваги суспільства, органів державної влади та народних депутатів України до необхідності обрання нового складу ЦВК та забезпечення публічної фахової презентації кандидатів.

Під час заходу потенційні члени ЦВК матимуть можливість презентувати пріоритетні напрямки реформування Центральної виборчої комісії та вдосконалення механізмів проведення виборів в Україні. Разом з тим депутатські фракції та групи парламенту зможуть змістовно оцінити кожну кандидатуру і прийняти усвідомлене рішення щодо підтримки нового складу ЦВК.  

До участі у заході запрошуються кандидати у члени ЦВК, народні депутати, які представляють усі без виключення депутатські фракції та групи, журналісти, представники громадських організацій та дипломатичних місій в Україні.

Як відомо, 13 з 15 членів ЦВК досі працюють довше визначеного законом терміну. Громадськість та міжнародні партнери неодноразово підкреслювали необхідність призначення нових членів ЦВК, які відображатимуть політичний спектр парламентських фракцій, а в подальшому якісно адмініструватимуть виборчі процеси в Україні та запобігатимуть будь-яким маніпуляціям. 23 січня 2018 року Президент України підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії. У оприлюдненому списку на офіційному веб-сайті Глави держави  зазначено 14 кандидатів. 

Для реєстрації на захід потрібно заповнити електронну форму https://goo.gl/forms/yo2L08cCy0XvmJzE2

Акредитація ЗМІ здійснюється на місці за редакційними посвідченнями.

За додатковою інформацією потрібно звертатися:

Юрій Хорунжий, 0636160481

Контакти

  • Громадянська мережа ОПОРА
  • [email protected]
  • 0636160481
  • https://www.oporaua.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.