bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місцевий індекс прав людини: інструмент моніторингу інституційних реформ
26.01.2018

30 січня 2018 року в 11.00 у приміщенні Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (м. Київ, вул. Інститутська, 21/8) відбудеться круглий стіл, на якому буде представлено методологію нового інструменту моніторингу прав людини на місцевому рівні, що впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини спільно з Офісом омбудсмана та іншими державними та громадськими інституціями. Реєстрація - до 29 січня 2018 року.

Моніторинги Місцевого індексу прав людини націлені на рівень місцевих територіальних громад. Вони аналізують як місцева влада (місцеве самоврядування) населених пунктів використовує свої повноваження з позиції реалізації прав людини. Місцевий індекс прав людини оцінює та поширює ефективні і неефективні практики у населених пунктах, надає рекомендації щодо впровадження кращих підходів, навчає місцевих активістів бути зацікавленими у розбудові прав людини у власному населеному пункті.

Основні спікери заходу:

· Від офісу омбудсмана: Богдан Крикливенко, керівник Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини; Олена Смірнова, заступник керівника Секретаріату;

· Від команди проекту Української Гельсінської спілки з прав людини: Олександр Павліченко, виконавчий директор; Олег Мартиненко, керівник аналітичного напряму, Андрій Галай, Богдан Мойса, Тарас Щербатюк.

Крім обговорення інструментарію Місцевого індексу прав людини на заході буде обговорено його зв’язки з пост-конфліктним врядуванням, проведені результати пілотних моніторингів, названо найближчі плани та можливості долучення зацікавлених організацій.

Для участі у заході необхідно до 29 січня зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/5fuoQnEGSt3SMenW2

Акредитація ЗМІ обов’язкова та здійснюється при онлайн-реєстрації.

Із питань участі у заході звертатися до координатора проекту УГСПЛ Андрія Галая за тел. 0667442336.

Контакти

  • координатор проекту УГСПЛ Андрія Галай
  • Українська Гельсінська спілка з прав людини
  • [email protected]
  • 0667442336
  • https://helsinki.org.ua/
  • 04070 м. Київ вул. Фролівська 3/34 3-й поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.