bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Євроінтеграційні реформи у сфері довкілля – погляд з регіонів (круглий стіл)
31.01.2018

8 лютого 2018 року Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля» запрошує  взяти участь у круглому столі «Імплементація екологічної складової Угоди про асоціацію: регіональний вимір (Луганська, Сумська та Харківська області)».

Під час круглого столу з’ясуємо роль місцевих органів влади у процесі імплементації екологічної складової Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також обговоримо:

  • основні виклики, які стоять перед регіонами у процесі імплементації екологічної складової Угоди про асоціацію,
  • вплив прийнятих нормативно-правових актів, їх проектів чи прогнозованих реформ на регіони в екологічній сфері,
  • можливі шляхи й механізми посилення ролі регіонів в євроінтеграційних процесах.

Під час заходу буде презентовано аналітичний документ «Регіональний контекст виконання екологічної складової Угоди про асоціацію між Україною та ЄС: основні висновки».

Організатор круглого столу — Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля».

Круглий стіл відбудеться 8 лютого 2018 року з 11:00 до 15:00 у Медіацентрі «Час» (2 поверх бізнес-центру Platinum Plaza), за адресою: м. Харків, вул. Сумська,72. Захід розрахований на учасників з Луганської, Сумської та Харківської областей.

Для участі у заході, будь ласка, заповніть до 2 лютого 2018 року (включно) форму.

За додатковою інформацією звертайтеся до старшого аналітика Ресурсно-аналітичного центру «Суспільство і довкілля» Зоряни Козак ([email protected] , +380 32 242 22 84, +380 95 898 67 26).

Захід проводиться в рамках проекту «Просування реформ в регіони», що впроваджується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою» за сприяння Європейського Союзу.

Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і жодним чином не відображають точку зору Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.