bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експертне обговорення Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» (Полтава)
16.01.2018

23 січня 2018 року о 15 годині в приміщенні Інтеграційного центру для ВПО та місцевої громади відбудеться Експертне обговорення Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» № 2229 від 07.12.2017 р. в форматі круглого столу.

ГО “Інститут гендерних трансформацій” продовжує реалізацію проекту «Гендерне бюджетування як інститут громадянської освіти», який виконується в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства».

В рамках проекту 23 січня 2018 р. заплановано проведення експертного обговорення Закону України “Про запобігання та протидію домашньому насильству” № 2229 від 07.12.2017 р. в форматі круглого столу. До участі в заході будуть запрошені представники громадських організацій, посадові особи державних установ, які приймають безпосередню участь у механізмах, спрямованих на покарання осіб, винних у вчинені насильницьких дій щодо близької людини, а також задіяні у превентивних заходах та інших формах реагування (гаряча лінія, створення центрів та ін.) Круглий стіл відбудеться в приміщенні Інтеграційного центру для ВПО та місцевої громади за адресою: м. Полтава, вул. Шевченка, буд. 13А о 15:00.

Під час круглого столу будуть обговорені новели чинного законодавства, які стосуються відповідальності осіб за скоєні злочини, а також кроки держави для практичного втілення зазначених норм в сучасних реаліях.

Таким чином, за результатами круглого столу будуть обговорені проблемні питання нового Закону щодо практичного втілення його норм, а також напрацьовані механізми взаємодії представників державних установ та громадськості щодо своєчасного реагування на звернення, що надходять.

Реєстрація - https://goo.gl/forms/oIBLtIRTSbi8lc0m1 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.