bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум соціальних підприємців в Києві
15.12.2017

Запрошуються зацікавлені особи на Форум соціальних підприємців, що відбудеться 20 грудня у приміщенні Української соціальної академії. На ньому вперше виберуть найкращі проекти соціального підприємництва. 

Форум є фінальним етапом Програми соціального підприємництва, яка відбувалась у Маріуполі, Тернополі та Києві впродовж 2-х місяців. Близько сотні учасників розробляли свої ідеї соціального підприємництва разом із фаховими експертами. 
   Зараз відбувається всеукраїнське голосування за відео https://goo.gl/mddCFV проектів учасників. Найкращі з них матимуть можливість презентувати свої проекти потенційним інвесторам на Всеукраїнському форумі.
Запрошуємо на Форум учасників Програми соціального підприємництва, соціальних підприємців та всіх, хто цікавиться темою соціального бізнесу. 


   Метою Форму є:

  • створення системи підтримки підприємців, які бажають відкрити і розвивати власний бізнес,
  • зміцнення економічного потенціалу та розвитку соціального підприємництва,
  • створення підґрунтя для розвитку соціального підприємництва в Україні задля покращення соціальної та економічної ситуації вразливих груп населення, об’єднуючи зусилля бізнесу, влади та місцевої громади.


Спікерами стануть потенційні інвестори, експерти у сфері бізнесу й успішні соціальні підприємці. Програма форму включає панельні дискусії, воркшопи та Elevator Pitch найкращих проектів від учасників Програми соціального підприємництва.
Захід відбудетьс  20 грудня, о 10:00 у приміщені Української соціальної академії, на вулиці Стрілецькій 7/6

Подія у FBhttps://www.facebook.com/events/1388142244629470/

Контакти

  • тел: 068 931 0121
  •  [email protected]
  • Результаты поиска Українська Соціальна Академія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.