bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новорічне свято у центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», що на Донеччині
14.12.2017

Напередодні Нового року всі дітлахи чекають дива, ото ж 27 грудня команда  «Фонду волонтерів України» разом з друзями-артистами та групою активістів, подарують новорічне свято «Зірки дітям» вихованцям санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто», що в Святогірську Донецької області.

 Вже майже чотири роки на Сході нашої держави йдуть військові дії, точаться бої, щодня, а точніше щогодини, звідти надходять тривожні новини, багато матеріальних втрат, а ще страшніше - людських… Велика кількість людей були змушені полишити свої домівки і виїхали, а багато й досі живуть там, щомиті ризикуючи власним життям. І там, на Донеччині є місто Святогірськ, Українська Швейцарія, так про нього колись писав Антон Чехов. І дійсно, до початку військового конфлікту на Донбасі, Святогірськ був так званою Меккою для туристів, а відоме поселення з письмових джерел початку XVI століття під назвою Святі Гори. Святогірська лавра, Музей Святогірського державного історико-архітектурного заповідника, Дуб Камишева, скульптура Пресвятої Богородиці - це лише частина культурної спадщини міста.

А ще на території Національного природного парку «Святі гори», тут знаходиться санаторно-оздоровчий центр соціально реабілітації «Смарагдове місто». В закладі проживає, виховується і навчається близько п’ятисот дітей віком від 3 до 15 років, деякі з них позбавлені батьківського піклування, деякі у зв’язку зі складними обставинами не мають ні житла ні родини, а це - діти-сироти. У мирний час «Смарагдове місто» було центром реабілітації дітей-сиріт, тепер стало домівкою для майже двохсот дітлахів, переселених з окупованих територій. А всі вони так потребують тепла і любові, тому напередодні новорічних  свят «Фондом волонтерів України» було прийнято рішення влаштувати їм міні святковий захід - «Зірки дітям» з максі позитивними емоціями, гарним настроєм, вірою в чудо, цим самим підштовхнути до подальшого саморозвитку. Планується цікава розважальна програма, конкурси, вікторини, виступ артистів, подарунки та багато-багато сюрпризів. 

Ото ж запрошуємо всіх небайдужих підтримати захід, є потреба в подарунках для дітлахів (вітаміни, солодощі, книги, канцелярські приладдя, спортивний інвентар, іграшки,  тощо). Будемо вдячні за будь яку допомогу, адже всі без винятку діти напередодні свят так чекають дива, то ж давайте разом зробимо це диво! Адже не можна забувати про тих, хто нашої підтримки потребує не лише на свята чи з якоїсь іншої важливої події, а кожного дня, бо це наші діти, а діти-сироти - це спільні діти всієї України!

 Поїздка до вихованців санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» відбудеться 27 грудня (середа) 2017 року, виїжджаємо із Києва у вівторок 26 грудня, початок святкового  заходу 0 16:00 , адреса закладу - місто Святогірськ Донецької області, вулиця Куйбишева 61

 Об’єднуймося заради добра, бо тільки разом ми змінимо світ на краще!!!

Хто бажає долучитись, телефонуйте:

Кіріл Гоголь - 050-338-41-22

Надія Карпенко - 096-200-68-40

Даніель Шабаєв - 067-50-17-250

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.