bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місток на Схід: презентація ігор для проговорення складних тем (Кривий Ріг)
05.12.2017

Презентація методологічних розробок у вигляді ігор для проговорення таких тем як війна, конфлікти тощо. Для педагогів, молодіжних працівників та представників громадських організацій. 18 грудня 2017 року. 

Що: презентація методологічних розробок ігор для обговорення таких складних тем як війна, віськові конфлікти, діалог та інші.

Хто: Громадська організація ”Граніт” 

Для кого: запрошуються педагоги, молодіжні працівники та лідери, представники громадських організацій, молодь, журналісти, а також усі зацікавлені.

Коли: 18 грудня 2017 року

Де: Юнацький відділ Центральної бібліотеки КЗК “Міська бібліотека для дорослих”, проспект 200-річчя Кривому Рогу 7а, Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Мета заходу: 

  • сприяння діалогу громади через обговорення такої вразливої теми як війна на сході України, в тому числі за допомогою ігор.
  • знайомство із громадською діяльністю та діячами відповідного регіону
  • налагодження контактів для подальшої співпраці із представниками інших регіонів країни (молодіжними лідерами, членами громадських організацій, громадськими та культурними діячами, митцями, журналістами), а також обговорення подальшої спільної діяльності, напрацювання спільних заходів та обмін готовими кейсами для освітніх та культурних проектів.

Захід відбувається в рамках проекту “Містки громадської активності”. 

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу.

Контакти

  • Костянтин Михайлець
  •  +380968431858

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.