bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вистава Theatre Open Doors на майданчику PostPlayТеатру (Київ)
29.11.2017

Виділяючи щось і звертаючи на це занадто багато уваги або, навпаки, намагаючись не помічати – дискримінуємо. Вистава спрямована на створення суспільного діалогу, на привернення уваги  до болючих тем сьогодення – таких, як стосунки, війна, релігія. Автори вистави запрошують прийти та висловити свою думку, тим самим змінити варіант розвитку подій на сцені, і, можливо, в соціальному світі також. 

Герої вистави переживають життєві проблеми, про які більшість намагається не замислюватись, не обговорювати активно, бо «якось воно не прийнято» та і взагалі «мене ж не стосується». А людина, перебуваючи в цьому суспільному вакуумі, втрачає надію, опускає руки. Бути жертвою дискримінації – звучить як вирок, апеляція на який вже здається неможливою. І хто вчиняє більший «злочин»: агресор чи пасивний спостерігач? 

Подія відбудеться 2 грудня о 18:00 у PostPlayТеатрі, вул. Нижньоюрківська, 31 (Поділ, станція метро “Тараса Шевченка” або “Контрактова площа”)
Вхід вільний, благодійні внески на розвиток театрального майданчику вітаються. 

Важливо: у такій виставі немає тільки «глядачів» або акторів, є активні спостерігачі. Центр дії знаходиться у глядацькій залі, а не на сцені. 

Контакти

  • Давид Ткаченко
  • Theatre Open Doors
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/TheatreOpenDoors/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.