bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кременчуці активістів кличуть на «кухню» Громадського бюджету
22.11.2017

03 грудня 2017 року у Кременчуці відбудеться Ярмарок проектів, поданих авторами на конкурс Громадського бюджету Кременчука 2017 року.  Реєстрація участі у Ярмарку для авторів проектів є обов’язковою  до 15:00 години 01.12.2017.

Неформальна зустріч проходитиме з 12.00 до 18.00 у приміщенні Альтернативного культурного центру #Adapter за адресою проспект Свободи, 30-А.

Реєстрація участі у Ярмарку для авторів проектів є обов’язковою  до 15:00 години 01.12.2017 за посиланням: https://goo.gl/uuJhRw.

Для мешканців міста та всіх бажаючих бути у вирі громадських подій Кременчука вхід на Ярмарок вільний.

Мета ярмарку: допомога авторам у залученні голосів мешканців Кременчука за їхні проекти, пропагування Громадського бюджету (бюджету участі), налагодження неформальних горизонтальних зв’язків жителів нашого міста.

Учасників ярмарку чекає:

- простір для презентацій проектів ГБ 2017;

- «відкритий» мікрофон та он-лайн трансляція презентацій проектів ГБ 2017;

- участь у кулінарній битві авторів проектів проектів ГБ 2017: вони приготують свої справи на справжній печі, пригостять учасників зустрічі, розкажуть, що їх надихнуло підготувати і подати проект;

- куштування смачних страв і корисних напоїв;

- невимушене спілкування.

Проект «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м.Кременчука» реалізується ГО «Культурний ді@лог» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства».

Проект покликаний покращити інформування і залучення громади м. Кременчука до процесу реалізації Громадського бюджету 2017 року, забезпечити прозорість та відкритість цього процесу, його зрозумілість пересічним мешканцям. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.