bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Організаційний розвиток – інструменти, що зроблять організацію більш ефективною»
26.10.2017

Заходи  відбудуться: 31-го жовтня 2017 року (у вівторок) об 11.00 у Сєвєродонецьку та  у Краматорську 1-го листопада (у середу) початок об 11.00. Місце проведення презентації повідомимо окремо (тим учасникам, які отримають підтвердження).

Всі, хто прагнуть позитивних змін, готові докладати зусиль задля зміцнення громадського сектору та розбудови громадянського суспільства в своїх громадах. Запрошуємо вас на презентацію «Організаційний розвиток – інструменти, що зроблять організацію більш ефективною».

Заходи  відбудуться: 31-го жовтня 2017 року (у вівторок) об 11.00 у Сєвєродонецьку та  у Краматорську 1-го листопада (у середу) початок об 11.00. Місце проведення презентації повідомимо окремо (тим учасникам, які отримають підтвердження)

Учасники з інших  населених пунктів Луганської та Донецької областей отримають компенсацію транспортних витрат (тільки автобус за наявності оригіналів квитків). Для участі у презентації необхідно зареєструватись  до 28 жовтня 12.00 за посиланнями

Сєвєродонецьк https://goo.gl/R97Lqz

Краматорськ https://goo.gl/j4fPP8

Попередня реєстрація - обов’язкова! Кількість місць – обмежена.

Під час заходу на вас чекає низка воркшопів, в ході яких ви дізнаєтесь про інструменти, що зроблять вашу організацію більш ефективною. Зокрема, що таке організаційний розвиток та з чого почати; аналіз проблем та генерація ідей - звідки беремо інформацію та які інструменти стануть внагоді; робота команди - як організувати обмін інформацією та ефективно використовувати різноманітні додатки Google; як використовувати сучасні інструменти для проектного менеджменту (Trello), а також – зробити свій Email найкращим помічником в громадських справах (plugins for Gmail: Boomerang, ToDoist for Gmail, Banatag, FollowUpCC).

Кожен учасник презентації, отримає посібник «Про організаційний розвиток простою мовою» для подальшого використання ефективних та простих методів розвитку потенціалу неурядових об’єднань, що був підготовлений Програмою розвитку ООН під час впровадження  проекту  «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні».

У заході візьмуть участь:

-        виконавча директорка ГО «Точка доступу» Анастасія Прокопенко;

-        експерт  з комунікацій Юрій Орлов, який має міжнародний досвід роботи та магістерську ступінь від Унівеситету Вестмінстера в сфері Медіа та Розвитку; Наразі, Юрій праціє як консультант Інтерньюз у дослідженні медіа грамотності в Україні та надає послуги у сфері цифрового маркетингу.

Контакти

  • Світлана Агаджанян
  • 050 283 39 85

Коментарі

Анастасія Прокопенко   2366 днів тому   #  

помилка в контакті:актуальний номер 050 273 39 85

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.