bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Засідання круглого столу на тему «Молодіжний простір Поділля»
23.10.2017

Громадська Організація «Молодь за краще майбутнє» запрошує Вас взяти участь у засіданні круглого столу на тему «Молодіжний простір Поділля».

Захід відбудеться 23 жовтня о 14:00 в приміщенні музею історії Хмельницького Університету Управління та Права(вул. Героїв Майдану,8).


Метою проведення заходу є початок створення Молодіжного центру, як єдиного, координаційного, відкритого майданчику для розвитку, комунікації, проведення широкого спектру різноманітних активних форм дозвілля та саморозвитку молоді нашого міста. Варто зазначити, що формат подібних молодіжних центрів давно практикується у країнах Європейського союзу та набирає обертів в нашій країні. Саме тому наявність молодіжного простору «Поділля» має доцільність і велике значення для розвитку молодіжної політики нашого міста, області та країни в цілому .
Оргкомітет «Молодь за краще майбутнє» та дружніх організацій, що утворюють ініціативну групу по створенні молодіжного центру, пропонують такі напрямки роботи конференції:
-Мета та ціль проекту «Молодіжний простір Поділля»;
-Обговорення шляхів створення центру та практичної реалізації;
-Підписання меморандуму про співпрацю між учасниками круглого столу.

До участі у заході запрошено заступника міністра молоді і спорту, керівників профільних структурних підрозділів Хмельницької обласної ради, Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької міської ради, представників громадського сектору Хмельниччини та просто не байдужих людей.
По питаннях запрошення до участі в круглому столі контактуйте з координатором 067 58 07 548, Гребенюк Владислав

 

Контакти

  • Гребенюк Владислав
  • 067 58 07 548

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.